Yahya ÖGER

Yahya ÖGER

KÜRTLER'İN PAYINA LUPPO DÜŞECEK

KÜRTLER'İN PAYINA LUPPO DÜŞECEK

Yine bir hikaye ile başlayalım.Evden ayrılan baba,dönüş yolunda oğluna durumu sorar.Oğlu:
-Herşey yolunda ama
Süpürgemin sapı kırıldı. -Neden?
-İnek üstüne düştü.
-İnek niye üstüne düştü?
-Yangından korkup kaçarken düştü
-Yangın niye çıktı?
-Abim sigara içtiği için
-Abin niye sigara içti ?
-Annem öldüğü için.
-Yeter hiç pozitif bir haber yok mu?
-Olmaz mı.Senin Covid testin pozitif çıktı.

İslam coğrafyasının durumu bu. Merak etmeyin. Ortadoğu'da her şey yolunda.Gazze'de İsrail soykırım yapıyor.Neden mi? Hamas eylem yaptığı için. Hamas neden eylem yaptı? Mescid-i Aksa, Filistin yıllardır işgal altında olduğu için,Neden işgal altında ki? İslam coğrafyası sömürgeci batı tarafından parçalandığı için .Batı neden Ortadoğu'yu parçaladı? Büyük İsrail Siyonizm devletini kurmak için ...Bu kısır döngü böyle devam ededursun. Pozitif bir haber bekleyenleri merakta bırakmadan söyleyeyim. Siyonist İsrail Devleti komşu Arap, Acem ülkelerine saldırmaya başladı.Bir günde 3-4 ülkeyi bombalıyor. İsrail'e silah gönderen ABD bölgede bir savaşın çıkabileceğine inanmıyor.
Merak etmeyin herşey yolunda.
Siz tatlı uykunuzu bölüp rahatınızdan taviz vermeyin. Bakmayın İsrail ülkemize saldıracak diyen danışmanlara, Savaş adım adım ateş Ortadoğu'daki ülkelerin sınırlarını aştı Misak-ı Millî sınır taşlarına dayandı. Siyonist İsrail mallarının raflarımızı süslediği, ticaret hacmimizin büyük bir kısmının İsrail'e silah olarak gittiğini üst akıl hala çözmemiş olmalı ki satın almayın dedikleri malların satışına müsaade ediliyor. Ortadoğu projesinin Kürtler üzerinden dizayn edilmeye çalışıldığı çirkef bir dünyada, Kürt halkını İsrail'e gıkı çıkmayan vahşi kurtların sofrasına meze olarak servis edilmenin planları yapılıyor.
Bölgede kardeşi kardeşe kırdırmanın senaryosu uygulanırken,Arz-ı mev'ûd yayılmacılığı ile İsrail devletinin oluşumuna dün çanak tutanlar, bugün "Uyanık olun" çağrısında bulunuyor. Bölge bir ateş sarmalında, gemiyi terk etmeye çalışan fareler misali, çifte vatandaşlığa sahip oligarkların sayısı tahminlerimizin çok üstünde..Ama siz merak etmeyin. Ekonomi çökertilmeye çalışılırken, bankalar faiz sopası ile milleti terbiye edip paraları İsrail menşeli finans kuruluşlarına pompalarken her şey yolunda. İyi haber,
Soykırımcı İsrail, bölge devletlerine demokrasi ve insan hakları getirecek. Amerika huzuru ve barışı tesis edecek. Binlerce ton bombalarla yerle bir edilen Gazze'de bahar olacak.Türkiye'ye terör örgütü sopasıyla diz çökertilmeye çalışılacak. Merak etmeyin her şey yolunda,herşey güzel olacak.

Katliamcı, çocuk katili İsrail'in vaatlerine kanacak
Kürtlere düşen,yağmalanan marketlerde Luppo olacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yahya ÖGER Arşivi
SON YAZILAR