NACİ SAPAN

NACİ SAPAN

Narin dışında herkes suçlu!

Narin dışında herkes suçlu!

NARİN’i kim öldürdü sorusunu sormaya devam ediyoruz. Gündem Diyarbakır, Türkiye ve insanlık adına son derece önemli, sonuca mutlaka ulaşmak gerekiyor. Delil, katil ve katiller konusunda karartmalar olduğu da kesin.

Muhtemel şüpheli herkes elde, sorumlu yok!

Planlı bir yönlendirme var. Profesyonel bir yazarın Kaleminden çıkmış korku romanı gibi Narin ‘hikayesi’ çıktı ortaya. Kötülük görev başında, ahlaksızca yol yürüyor.

Gerçekler karartılıyor.

Gerçek şu ki; Artık, O köyde Narin’in dışında herkes suçlu.

Narin’in kayıp olduğu ilk günlerde kaçırılmadığı, içeride olduğu, aile ya da köy içi bir meselenin söz konusu olduğunu gazeteci dostlarımla paylaşmıştım. Köyün stratejik konumu da buna işaret ettiği için böyle düşünmüştüm. Bu düşüncelerimi Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile paylaştım. O da aynı düşüncedeydi.

Bireysel bir sonuca hitap edeceğini düşündüğümüz Narin olayı, organize suç örgütlerinin dahi içinden çıkamayacağı, organize edemeyeceği bir boyut kazandı.

Bundan sonra bize/ bizlere düşen görev; gerçeklerin ortaya çıkmasını sağlamaktır. STK’lar, Diyarbakır’ ın tüm bileşenlerinin bu konuda verdiği çabayı biliyoruz. Adli makamlar, gerçeği bir an önce ortaya çıkarmalı, kamuoyuna açıklamalı.

Narin meselesi artık sadece Diyarbakır’ın değil, Türkiye’nin, insanlığın meselesi. Çocuklarımızın geleceğini ilgilendiriyor.

Narin meselesi çözülmemişken, Tekirdağ Malkara’da 2 yaşındaki bebeğin istismarı, Diyarbakır Kocaköy de kur’an kursu eğitmeninin çocukları tacizden tutuklanmasına tanıklık ettik.

Toplumsal çürümenin örnekleri tedirgin ediyor.

Ve de Narin dışında herkes suçlu!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
NACİ SAPAN Arşivi
SON YAZILAR