NACİ SAPAN

NACİ SAPAN

Amedspor, YİK ve son karar!

Amedspor, YİK ve son karar!

Kamuoyunun merakla beklediği sorunun cevabı dün öğlen ile akşam saatleri arasında netleşti. 4 Haziran’daki Genel Kurul’da kimin/Kimlerin başkan adayı ve yönetimde yer alacağı konusunda kafalar karışıktı.

Adım adım gidelim;

Amedspor, Aziz Elaldı başkanlığında şampiyon oldu.

Devam edeceği yönünde bir eğilim vardı, beklenti de o yöndeydi. Kendisi de Başkan adayı olduğunu, kongreye güçlü bir kadro İle gideceğini açıkladı. İş insanı Nedim şimşek aday olacağını açıkladıktan hemen sonra Elaldı, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Yaptığı açıklama ise manidardı. Sanki kendisine bir ‘Tezgâh’ kurulmuş gibi ifadeler, kamuoyunda da tartışmalara neden oldu.

Düne kadar Nedim Şimşek üzerinde uzlaşılmış gibi bir durum hâkim iken, Aziz Elaldı’dan açıklama geldi, ‘Adayım’ dedi.

Sonra, Nedim Şimşek’ten bir açıklama geldi, o da ‘Aday değilim’ dedi.

Müzakere, uzlaşı, ortaklaşma, kent adına bileşenlerin görüşü, Amedspor Yüksek İstişare Kurulunun son nokta kararı, böyle oldu.

Bu olanların tamamı normal, bu tür süreçlerde, özellikle de spor kulüplerinde kongre öncesinde bu tür ataklar, geri çekilmeler, sonra tekrar adaylıklar, son dakika kararları, her zaman geçerlidir.

Amedspor’da bu gelişmelerin varlığı normal süreçlerin dışında geliştiği için dikkat ve merak çekti. Başkan adaylarının gelirken ve giderken verdikleri mesajların içerikleri kafa karışıklığına neden olduğu için mesele farklı boyutlarda tartışıldı. İki başkan adayının da Yüksek İstişare kurulunun açıklamasından önce açıklama yapması dikkat çekiciydi. Ancak, her iki halde de YİK kararlarına saygılı olduklarını da ihmal etmediler.

Sonuç; Yüksek İstişare Kurulu, 20.30’da bütün tartışmalara nokta koydu, durumu netleştirdi, Aziz Elaldı’nın başkan adaylığını, hatta başkanlığını netleştirdi.

Bu konuda kapandığına göre, şimdi 3 aşama var;

-Genel Kurul

-Teknik Direktör ve Teknik Heyet

-Futbolcu transferi

Taraftar bekliyor!...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
NACİ SAPAN Arşivi
SON YAZILAR