Aziz ERİM

Aziz ERİM

GOGUL AMCADAN İNCİLER 3

GOGUL AMCADAN İNCİLER 3

Palalı Hergele…

Taksim'de eli Palalı Hergele Esnaf, mahkeme tarafından terör mağduru sayılıp tutanaklara geçti, ve serbest bırakıldı…

Kolladığınız mağdur esnaf, sizin oğlan Palalı Hergele vardı ya; Dünyanın en güvenli ve sıkı kapısı olan Atatürk Havaalanından kuş olup Fas'a uçtu!

Uçtu-uçtu Palalı Hergele Fas’a uçtu!

2013 yılında ortaya çıkan eli Palalı Hergele, genç-yaşlı, kadın-çocuk demeden, din-iman ayırt etmeden bir katliamın provası yapıyor, karakol fezlekesinde elinde pala olduğunu yazmayan polisler, Palalı Hergeleyi serbest bırakan savcılar, savcıların itirazını reddeden mahkemeler ve bunları yayınlamayan yazılı, görsel medya da bu katliamın vacip olduğunu onaylayan fetvalar veren şeyhler gibisiniz... Toma'yı savunanı gördük hadi diyelim ki onları anladık, palayı savunanı hangi akli ziyan, aklı firari savunur, aklım almıyor.

Pala tutuklanmış mı acep, yoksa o da mı serbest!

Pala birden yandaşlarca kahraman ilan edildi:

Piyano çalanı tutuklamışlardı, bari palayı tutuklasalardı, elinde palayla kadınların sırtına tekme atmak serbest yani, öyle mi?

Demek ki piyano, paladan daha tehlikeliymiş bunu da bu sayede öğrendik…

AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin’in Taksim’de göstericilere palayla saldıran kişiyle ilgili mahkeme kararından söz ederken:

“Oradaki esnafın hukuk çerçevesinde yapmış olduğu bir eylem” demesi Meclis’te tartışmaya neden oldu…”

Bu sava göre piyano çalma özgürlüğü yok, ama palayla insanlara saldırma özgürlüğü varmış… Bunun ne bıyığı pala,

Ne de yüreği pala,

Eli Palalı Hergele

Vay Pala Sabri vay

Alem Sabri’den aciz!

AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin’in esnaf diye nitelendirdiği kişi Fas Türkiye fuhuş hattında kadın ticareti yapan restaurant zincir sahibi, keza Amerikan’ın Miami şehrinde restaurant sahibi…

Bu sizin Palalı Hergele var ya; Taksim-Beyoğlu hattında yapılan fuhüş operasyonunda kadın ticareti yapan bir hergeleymiş, fuhuş operasyona takılan kahraman Palalı Hergele, meğerse kadın ticareti yapıyormuş…

O şimdi bir pezeveng!

Sabri Çelebi fuhuş ve kadın ticareti yaptığından dolayı 15 ayrı suçtan 248 yıldan yargılanıyordu, karanlık ve kirli ilişkilerinden dolayı 2 Şinde ubat 2024 tarih 9 kurşunla öldürüldü… Bu öldürülme olayı medyada ve Tv’lerde haber değeri mi, yoksa yandaş olduğu için mi tek sütun, tek kareye yer verilmedi?

Şimdi AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin’in soruyorum sizlerin esnaf tanımız ve hukuk anlayışınızdaki eylem bu muydu?

Buyurun buradan yakın!

*

/Taksime usul-usul kimyasal ve bibergazı yağıyor!/

Biber Gazının Zararları…

Sadece Taksim'de 17 günde kullanılan biber gazından dolayı 8 köpek, 63 kedi, 1028 tane çeşitli cinslere ait kuş ölümleri tespit edilmiştir…

Biber Gazının Yararları…

Bakan açıklama yapıyor:

“Bibergazı sağlığa zararlı değildir, bilakis yararlıdır!”

Yeliz’de bu açıklamayı sosyal medyada paylaşıyor…

Ve insanların bu açıklamadan sonra yüreklerine su serpiliyor…

Sindirim sistemine mi faydalı, beyni çalıştırmaya mı yarıyor, kanserejon hücreleri mi yok ediyor? Biber közlemeye gerek yok yani yemeklerin ve ızgaranın yanında bibergazı soluyun, nankörler! Çernobil faciası olduğunda da radyasyonlu çaylar için de yararlı demiştiler, Karadeniz Bölgesi kanserden geçilmez oldu, ölen-ölene…

Bizler aptal ve nankörüz ya, biz de yedik!

*

Gezi parkı ile ilgili sorulan sorular ve örgüt çıkarma çabalarınızdan bazı örnekler ve hâkimin sorduğu sorular…

-Taksim’de ne işin vardı? (dünyaya neden geldin der gibi)

-Fotoğraf çekerek polislerin uygulamalarını filme alarak şiddeti özendirmektir… (sorunun muhatabı bir gazateci)

Gözaltına alınan Gazeteci suçüstü yakalanıyor yapılan üst aramasında suç aletlyle birlikte tutanaklara geçiriliyor…

Suç aletleri; kırmızı eldiven, bezden yapılma gaz maskesi, güneş gözlüğü, yeşil kumaş parçası… “Anarşist bunlar anarşist, çapulcu bunlar!”

Ethem Sarısülük'ü vuran polise, polis koruması verilmiş, benim bildiğim polis, sivilleri korumak için vardır. Cumhuriyet Haber Portalı-

Taksim'de eli satırlı adam, mahkeme tarafından terör mağduru sayılmış

Ali İsmail Korkmaz'ı döverek öldürenler ise ortalarda yokmuş, hatta bir ara arkadaşları tarafından dövülerek öldürüldü dediler… Ethem'in katili masummuş!

Eskişehir Valisi bütün tanık ifadelerine rağmen Ali İsmail Korkmaz’ın merdivenden düştüğünü iddia ederek cinayeti gizlemeye çalıştı, Korkmaz’ın cenazesini on binler uğurladı… Bu ülkenin adı Türkiye!

"Avukatların yerlerde sürüklendiği bir ülkede yargı kararını bekleme çabasına da girmek, abesle iştigaldir!

Ne olur uyandırın bu kâbustan beni..." Gazeteci Metin Göktepe’de polisler tarafından gözaltına alındıktan sonra öldürülünce, yapılan açıklama şöyleydi: “Duvardan düşüp öldü” demişlerdi…

Biz bu filmi daha önce görmüştük!

*

Kenyalı iş adamının çocuğunun 23 Nisan’da "gül pembe" şarkısını söylemesini tüm dünyaya sanat diye gösterenler kendi ülkesinde 8-10 yaşında ki çocukların çığlığını duymadılar! Tecavüz cinsiyeti-yaşı-ırkı olmayan bir insanlık suçudur!

Göz yumma,

Sessiz kalma!

"Haktan sükût eden, dilsiz şeytandır."

*

Yorumsuz…

Gaziantep’in iki ilçesinde toplam 315 okul MEB’nca Bilal Erdoğan’ın yöneticisi olduğu vakıf Tügva’ya tahsis edilmiş, bu tahsis edilen okulların, faturaları, kırtasiye, personel maaşları dahil tüm giderler MEB’nca karşılanacakmış… (Haber İsmail Arı)

Ola’la ne güzel dünya, dünya size güzel, ballı kaymak tatlısı!

*

Din Öğretmenleri Müdürden Üstündür…

Yeni göreve atanan Afyon Milli Eğitim Müdür İbrahim Özkul tarafından Din Ve Ahlak Öğretmenlerine ilginç bir çağrı geldi…

Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Ögretmenleri ile bir toplantı yapan Özkul:

“Sizler Okul Müdürlerinin Başdanışmanısınız, Okul Müdürü bir adım atacak olursa sizlere soracak, Müdürler kusura bakmasın bundan sonra işler ve işlemler Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri kontrolünde gerçekleşecek. Bunu Ankara'da böyle istiyor, Valilik de böyle istiyor, Milli Eğitim Müdürü'de böyle istiyor, bizler de böyle istiyoruz, Allah'da böyle istiyor!” diyerek ilginç bir talimatta bulunduğu iddia ediliyor. Özkul bununla da yetinmeyerek: “Sizi dinlemeyen Okul Müdürleri olursa derhal bize haber verin gereğini yaparız…” demesi Din Kültürü Öğretmenlerinin Okul Müdürlerinden daha yetkili olduğunu savundu… Bu sava göre Diyanet İşleri Başkanı ve Müftüler evliyadırlar! Siz kimi kandırıyorsunuz!

*

KDV Ve ÖTV’ye Dair…

İşsizlik maaşından damga vergisi alıyorlar, ama milyonluk gayrı menkulden damga vergisi almıyorlar, yatlardan, mücevherden özel tüketim vergisi almıyorlar, bebek bezinden ve mamadan özel tüketim vergisi alıyorlar.. Bu sava göre yat ve mücevher zaruri tüketim maddeleridir, bebek bezi ve mama lüks tüketim maddeleridir. Lüks tüketim olan mama mı, bez mi, bebekler mi? Madem lükstür neden üç çocuk yapın diye nara atıyorsunuz?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Aziz ERİM Arşivi
SON YAZILAR