Yahya ÖGER

Yahya ÖGER

DİJİTALİZMİN TANRI KURGUSU

DİJİTALİZMİN TANRI KURGUSU

3. Dünya Savaşı'nın yaşandığı günümüzde dünyanın gözü önünde yaşanılan trajediye sessiz kalınması insanlık ayıbı olarak tarihe geçecektir.

Savaş kuralının tanınmadığı, savaş tanrısı Siyonist İsrail devletinin Ortadoğu’yu ve dünyayı dizayn etmeye çalıştığı günümüzde Savaş techizatının da değişmiş olduğunu görüyoruz. Lübnan’da bir savaş aracı haline getirilen haberleşme cihazlarının ahlak yoksunu savaş baronlarının üretimleri sayesinde hiç kimsenin güvende olmadığının en büyük kanıtıdır.Dijital kolaylık çağın felaket olduğu,bu felaketin insanoğlunun sonunu getirmeye yönelik çalışmalarda kullanılacağı hakikati ortadadır.Anlayacağınız hepimiz cebimize koyduğumuz telefonlardan dolayı kalleşçe arkamızdan vurularak öldürülecek veya uzuv kayıplarının çoklukta olduğu bir topluluk olarak yaşamak zorunda kalacağız.

Bu konuyu bir kenara bırakarak daha önce sosyal medya hesabımda paylaşmış olduğum bir yazıyı müsaadenizle tekrar paylaşmak istiyorum. Dijital bağımlılıktan öteye teknoloji ve internetin geleceğimizi ve akidemizi şekillendirmedeki yerini ele almaya çalıştım.Görmek istemediğimiz gelecek günlerde büyük tehlike oluşturan dijitalizmin bir inanç haline gelmesi ve Dijital Tanrı mefhumunun yerleştirilmeye çalışılmasıdır.

Teknolojinin insanı yaratma çabasının aşama aşama ilerlediğini sağır sultan bile duydu.Bir kaç aşamayı burda tekrar hatırlatmak istiyorum.

Sosyal medya üzerinden herkesin kişisel verilerine ulaşıldı ve depolandı.Kimlik bilgilerimiz, resimlerimiz, ses kayıtları ve banka bilgileri buna dahildir.

Sosyal medya analitiği ile geleceğimizde nerde öleceğimiz, kaç yaşında ve nasıl öleceğimize dair kadercilik anlayışın dijital veri olarak önümüze sunulması.

Duanın kabulü mü? Hemen geri bildirim mi?

IDC analizi ve müşteri geri bildirimine göre HPE, dünya çapındaki yapay zekânın devreye konulması ve duygusal anlamda geri bildirim almanın bir örneği Siri İngilizce telaffuz, Apple'ın iOS, watchOS ve tvOS işletim sistemlerinin bir parçasıdır. Bu bilgisayar yazılımı, akıllı kişisel asistan ve bilgi gezginidir. Bu programın amacı, soruları cevaplamak tavsiyelerde bulunmak ve web hizmetlerindeki eylemleri gerçekleştirmektir.

Mülkiyetsizleştirme; Devlet mekanizmasının olmadığı ve her alanda rahatlıkla kullanabileceğiniz Dijital para, kripto para, bitcoin ile her emeğin ve alın terinin değersizleştirilmesi ve her şeye ulaşabilme hırsının kodlarımıza yerleştirilmesi.

Cennet sanalda aldığın yerdir:Metaverse veya Türkçe tabiriyle sanal evren, geleneksel kişisel bilgisayarların yanı sıra sanal ve artırılmış gerçeklik cihazları aracılığıyla kalıcı çevrimiçi üç boyutlu sanal ortamları destekleyen, İnternet'in varsayımsal bir yinelemesidir.

Sanal gayrimenkul ticaretini ve sahipliğini destekleyen bir VR dünya oluşturucu platformu olan Somnium Space’in, mülk satın almak için kullanılabilecek.

Amel-Ödül- Ceza; Ahiret inancının ötesinde ödül ceza oyunlar vasıtasıyla genç dimağlara kabul ettirilmesi. Kalan can sayısı ve can satın alma en bariz örneğidir.

Sonuç Dijital Tanrı Sanalda her şeyi yapmaya muktedir dijital tanrı olgusu. Ki bugün Siyonist İsrail devleti olarak karşımıza çıkıyor. Teknoloji üreten diğer ülkelerin birer oyuncu olduğunu gözlemlemek çokta zor olmasa gerek. Zaman kavramını hızlı yaşayan bir gençlik, ahlak yapısından yoksun teknoloji firmalarının kapısında kuyrukta dura dursunlar, insanın kaçınılmaz son felâketi insanın eliyle gerçekleşecektir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yahya ÖGER Arşivi
SON YAZILAR