NACİ SAPAN

NACİ SAPAN

Amedspor, sezonun gözde takımı olacak!

Amedspor, sezonun gözde takımı olacak!

Amedspor önümüzdeki sezon ne yapar, nasıl bir yol alır, yönetim ve denetim biçimi nasıl olur, taraftar ilişkileri, taraftar ilgisi hangi düzeyde seyreder, diye biraz kafa yordum. Dışarıdan bakış açısının yansımaları bir tarafa, içeriden, sezona başlangıç adımı ile birlikte alınacak mesafe ve bu çerçevedeki etkileşimin nasıl olacağı konusu da ciddi bir merak konusu!

Ersun Yanal ile sezona ciddi bir giriş yapıldı.

Bu transfer, taraftar ve spor kamuoyunda büyük yankı uyandırdı, ilgi Amedspor’dan yana oldu. Hala da devam ediyor. Amedspor’un transfer çalışmaları spor basını ve spor kamuoyunun yakın takibinde. İç transferde kalması gerekenler kaldı, dış transferde de şimdiye kadar alınan futbolcular konusunda bir sıkıntı görünmüyor. Bilinen, tanınan futbolcular, performansları konusunda bilgiler net. Transfer konusunda seçici davranıldığını biliyoruz. Bunun için de her görüşme basına yansıtılmıyor.

Yöntem doğru, çünkü bu şekilde spekülasyonların da önüne geçilmiş olunuyor.

Kocaeli Kartepe’de yaklaşık bir ay sürecek bir kamp süreci var, sanırım bu sürenin sonunda kadro net bir şekilde belirlenmiş olacak.

Taraftarın ilgi ve alakası konusunda bir sıkıntı yok. Başarının gelmesi halinde bu ilginin katlanarak devam edeceğini de biliyoruz. Şu ana kadar Teknik heyet ve yönetim arasındaki diyalogun gayet iyi seyrettiğini de görüyoruz.

Mesele, bundan sonraki süreçte yönetimsel bir sıkıntı olmadığı, maddi anlamda rota oluşturulduğunda bir sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum.

Şehmus Özer tesislerindeki değişim, dönüşüm, yeniden organizasyon, hem takım nezdinde hem de taraftar nezdinde ciddi bir moral oldu.

Özetle; Adımlar çok profesyonel.

Bu sezon; Amedspor’un kimliği, duruşu, Ersun Yanal’ın başarı grafiği ile buluştuğunda adından en çok söz ettiren takım olacağını öngörmek mümkün.

Bu nedenle, ‘Amedspor sezonun gözde takımı olacak’ diyorum.

Geriye rakiplerin ya da başarıyı kıskananların saldırısı kalıyor.

Onun için de dikkatli olmak gerekiyor.

Dün, Ersun Yanal’ın Amedspor’dan ayrılacağı yönünde yalan beyanlar çıktı. Kısa süre sonra öyle olmadığı da çok net ortaya çıktı. Bu tür saldırılara karşı camia olarak hazırlıklı ve dikkatli olmak gerekiyor.

Gözde takım olunca böyle oluyor, ayrıca da olacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
NACİ SAPAN Arşivi
SON YAZILAR