Aziz ERİM

Aziz ERİM

BAŞARDIK

BAŞARDIK

Sunu

Yap-işlet-devret modeliyle cebimizden kuruş çıkmadan köprüler, havaalanları, şehir hastaneleri, tüneller yaptırdı Reis, Cumhuriyet tarihinde böyle atılımlar yapıldı mı? Reis bunları başardı!

“Bunların kafası basmaz, ben ekonomistim, bunlar çapulcu, cibilliyetsiz, onlar konuşur Ak Parti yapar!”

Devlet işveren mi, fabrikatör mü, patron mu; Sümerbank’ı, Şeker Fabrikalarını, Pet-kim’i, Gübre Fabrikalarını, Yem Fabrikaların hepsini satmayı başardık!

Tank-palet fabrikasını, Katarlılara hibe ettik, 55 milyonluk bir yenilemeyle tekrar işletmeye açılacak, cebimizden beş kuruş çıkmadan fabrikayı yenilemeyi başardık!

Devletin sırtındaki yükü hafiflettik, bu fabrikalar, işletmeler ve kurumlar devletin sırtında kamburdu, o kamburu da kaldırmayı başardık!

1

Tamam, Kütahya Zafer Havalimanında yolcu sayısında % 97 yanılma payı olmuştur, Kadı kızında da bu kadar hata olur!

Telekom’u sattık, Lübnan’lı Harriri bizi bir miktar kandırdı, ama üstesinden geliriz…

Milli Piyango ve Şans Oyunlarını özelleştirdik, biliyorsunuz dinimizce kumar haramdır, bu sayede bu günahtan da kurtulmayı başardık!

Özelleştirmeyi kazanan tüpçü, Ziraat Bankasından 750 Milyar kredi çekip özelleştirmenin ücret karşılığını ödedi! Özelleştirmeyi kazanan tüpçü dini bütün Müslüman olduğu için, Milli Piyangonun başına bir cemaatin oğlunu getirdi, kazanan ikramiyelerde hak geçmesin ve adil bir şekilde dağıtılsın diye...

En büyük Yılbaşı ikramiyesi Kolombiya’da bir şahsa isabet etti, adil dağılım buradan belli, Türkiye nere Güney Amerika nere , adil dağılım dediğin böyle bir şey işte, bunu da biz başardık!

Evet, burada bir usulsüzlük var, Ziraat Bankası çiftçilere, köylülere ve zirai aletler için kredi vermek amacıyla kuruldu, biliyorsunuz Halk Bankası dış güçler tarafından ve Rıza Zarrab’ın yalan-yanlış bilgilerden dolayı Amerika’da bankanın genel müdürü yargılandı, çok şükür bu iftira, karalama ve kumpasa rağmen aklanmayı başardık!

Halk Bankasından alınması gereken kredi bu yüzden Ziraat Bankasından alındı, yani joker görevini üstlendi, siz yine de kredinin Halk Bankası tarafından verildiğini varsayın, nasıl olsa ikisi de kamu bankası, bir kereden bişey olmaz!

Önemli olan başarmak, biz bunu başardık!

**

Faizin dinimizce haram olduğunu söyleyip, Nas Ekonomisine geçiş yapıldı, din düşmanları faiz lobileriyle kumpas kuruldu, tüm bunlara rağmen biz Nas’ı, Nas Kapital yapmayı başardık!

Kur Korumalı Mevduat “KKM” hesapları ile bir koç holdingin sermayesi kadar faiz ödemeyi başardık! Bu faizlerden vergi almadık, bu sayede yastık altındaki dolar ve altın TL’ye çevrildi, yurt dışından da sıcak para geldi, bu “KKM” mevduatlı hesapla 152 Milyar TL faiz ödedik; hazineden kazan, vergiden kaç!

Bu kadar faizi hiçbir iktidar ödeyemez biz bunu da başardık!

**

“DİE” Devlet istatistik Endüstri kurumunu kapatıp yerine “TÜİK” gibi dünyanın en şeffaf kurumunu yapılandırmayı başardık!

Bakmayın muhalefetin ve vatan hainlerininin dediklerine neymiş efendim, “TÜİK”in sepeti gizliymiş, sepet gizli ama kurum şeffaf, önemli olan şeffaflık, onu da biz başardık!

Hıfzıssıhha Enstitüsü gereksiz bir kurumdu, sadece aşı, serum üretiyordu, her ilde müdürlüğü personeli, yapı kompleksiyle getirisi olmayan, hazineden aşı-serum için ödenekler ayrılıyordu, hazineden pay alıyorlardı, basıyoruz parayı aşı ve serumu ithal ediyoruz, nasılsa paramız var. Hıfzıssıhha Enstitüsü’nü kapatmayı da biz başardık!

Bilişim ve teknoloji diye bir birim oluşturmayı başardık!

Yok, öyle, sosyal medyada aklına gelen her şeyi paylaşmak, Cumhurbaşkanına hakaret etmek… Necdet Sezer’in Cumhurbaşkanlığında 123 hakaret davası açıldı…

Abdullah Gül döneminde 820 hakaret davası açıldı…

Recep Tayip Erdoğan döneminde 16.827 hakaret davası açıldı, bunlar ev zencileri, ev zencileri! Takdir ederseniz ki “Meyve veren ağaç taşlanır!” o yüzden taşlıyorlar… Bu ev zencilerini de içerde tutmayı da biz başardık!

**

“Anayasa mahkemesini tanımıyoruz, Anayasa Mahkemesi hemen kapatılmalıdır” dediler, gazetecileri, akademisyenleri, avukatları, muhalif, aykırı, biat etmeyen siyasileri, öğrencileri, vatandaşları anayasal düzenini değiştirmekten dolayı yargılayıp cezalandırmayı da biz başardık!

Cezaevindeki akademisyenleri, avukatları, gazetecileri toplarsak üniversite kurulur, bu yüzden üniversiteler şer dolu, terörist yuvası olduğu buradan belli değil mi?

Bu yüzden üniversitelere kayyum rektörler atamayı da biz başardık!

*

Yüksek Seçim Kurulu Milletvekili mazbatasını verse de biz o Milletvekilini cezaevinde tutmayı da biz başardık!

İstanbul Sözleşmesini de bir gecede kaldırmayı da biz başardık!

AİHM’ne imza koyduk, ama AİHM karalarına uymamayı da biz başardık!

**

Dünyada “İnterpol” tarafından kırmızı bültenlerle aranılan uyuşturucu baronlarını, kara paracıları, mafyayı, vatandaş yapmayı da biz başardık!

Bu yüzden “Gri Liste”’ye alındık, tüm bunlara rağmen “Gri Listeden” de çıkmayı da biz başardık!

**

Biliyorsunuz AK Parti dini bütün bir partidir, mitinglerde, meydanlarda elinde Kuran-ı Kerim’le çıkan lider gördünüz mü, muhalefet liderleri ağızlarına Allah sözcüğünü almazken, Reis her konuşmasında “Ya Allah, Bismillah” cümlesini düşürmüyor. Alkol ve sigara sağlığa zararlıdır hem de haramdır, o yüzden vatandaşlarımızı bu iki maddeden kurtulmak için vergi ve zamlarla kullanmamalarını da biz başardık!

“Bu emekliler var ya bu emekliler devletin sırtında kamburdurlar!

Genç yaşta emekli olup, ikinci işte çalışıyorlar, gençler bunların yüzünden işsiz kalıyorlar, 30 40 yıl devlet bunlara emekli maaşı ödüyor”

”Emeklilere az maaş ödemek için kök maaş diye bir şey icat ettik, dünya şaşakaldı, ne kadar zam yaparsak yapalım, maaşlarda artış olmuyor, bunu da biz başardık!

Milletvekillerin özlük haklarını yeniden düzenledik, bizim dönemimizde bürokratlar ve milletvekillerinin 2-3 yerden maaş almalarını sağlamayı da biz başardık! İki yıl Milletvekillik yapanların emekli olmalarını da biz başardık!

**

Ak Parti vizyon sahibi bir partidir. Bizim projelerimizi, eserlerimizi gören dünya liderleri bizleri kıskanıyorlar, Çamlıca Tepesine 60 bin kişilik Cami inşa ettik, Yazlık-kışlık saraylar inşa ettik, saraya 13 uçaklık filo kazandırdık!

Dış gezilere 5-6 uçak filosuyla gidiyoruz, itibarımız artmasını da biz başardık!

Yerli ve milli uçak, siha, iha ve otomobili biz ürettik, uzaya gideceğimizi söylemiştik, 55 milyon dolar ödeyerek yolcu olarak uzaya gitmeyi de biz başardık! İlk Türk uzay adamını ve bayrağımızı uzaya biz diktik!

Onlar laf üretir, Ak Parti yapar!

Hes’lere, Maden ve Altın aramalarına engel olan çapulcu orman köylüleri ülkemizin gelişmesini istemeyen dış güçlerin oyunlarıyla anarşist eylemler yapmasına müsaade etmedik, bunları ters kelepçeyle derdest etmeyi de biz başardık!

*

Elektriğe % 38 zammını, Doğalgaza % 38 zammını, Akaryakıt düzenli zammı biz yapmıyoruz, Allah yapıyor!

Çünkü bu bir “Bekâ” sorunuydu Allah imdadımıza yetişti, biz de uyup bunu da başardık!

*

Sokak hayvanlarını uyutmayı başardık!

Erevizyon Şarkı yarışmasına katılmamayı başardık!

Konserleri, festivalleri yasaklamayı başardık!

Şarkıcıların konserlerini yasaklamayı başardık!

Kürtçe şarkıları, halayı biz yasakladık, puşi takmayı da, renkli yerel kıyafetleri de zılgıtı da yasaklamayı biz başardık!

“Ne çok şey başarmışız, onlar konuşur Ak Parti yapar!”

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Aziz ERİM Arşivi
SON YAZILAR