NACİ SAPAN

NACİ SAPAN

Amedspor’da gözler 4 Haziran’da

Amedspor’da gözler 4 Haziran’da

Geçen sezon yol haritasını şampiyonluk ile sonlandıran Amedspor’un önümüzdeki sezon için henüz çizilmiş bir yol haritası yok. Kentin, kentte yaşayan taraftarların, kent dışındaki taraftarların merakı şu an tavan yapmış durumda.

Ve de, sorular, sorular, sorular…

Birinci soru; kongre 4 Haziran’da mı, 11 Haziran’da mı?

Büyük ihtimal 11 Haziran’da olacak kongre. Çünkü henüz istişare kurulu, başkan, yönetim kurulu üçgeninde yapılmış bir görüşme yok, ortak bir kararlaşma söz konusu değil. O nedenle, 4 Haziran’da çoğunluk olmayacak, 11 Haziranda ise çoğunluk aranmadan kongreye gidilecek. 11 Hazirana kadar olan zaman dilimi ortak karar ve ortaklaşma anlamında önemli ve karar alıcı bir süreç olacak.

İkinci soru; Elaldı mı, Şimşek mi, karma bir yönetim mi?

Geçtiğimiz hafta, başkan kim olacak tartışmaları vardı, aynı zamanda bir gerilim yaşandı. İş insanı Nedim Şimşek, ‘Adayım’ dedi, mevcut başkan Aziz Elaldı, adaylıktan çekildi, yaptığı açıklama ile üzüntüsünü dile getirdi. Amedspor istişare kurulu, bir açıklama yaptı, herkesi sükûnete davet etti.

Amedspor istişare kurulunun Salı-Çarşamba günü toplanarak başkan adayları ile görüşme yapacağı bekleniyordu, ancak henüz böyle bir toplantı yok. Anladığım kadarıyla, resmi bir toplantı olmadan önce bir müzakere süreci var, bu süreçten alınacak veriler doğrultusunda istişare kurulu sonuç toplantısı gerçekleştirecek.

Ancak, Aziz Elaldı, başkanlık yarışında olmayacağını açıklamasına rağmen, tam anlamıyla bir geri çekilmenin olmadığını gözlemledim. Başkan adayları, yönetim kurulu üyeleri üzerinde yapılan bir çalışmanın var olduğunu tahmin ediyorum, ancak, henüz sonuç alıcı bir noktaya varılmış değil. Belki de hafta sonuna kadar devam edecek bir süreç olacak, istişare, mutabakat ve sonuç alma süreci gibi bir durum.

Edindiğim bilgiler, Aziz Elaldı’nında Nedim Şimşek’in de başkanlık kartı masada, kimse devre dışı değil.

Tahmini sonuç karar; Bir yarış olmayacak. Başkan adayları ve listeleri yarışmayacak. Ortaklaşma sağlanacak, mutabakatla başkan ve yönetim belirlenecek.

Bir gecikme söz konusu, eller çabuk tutulursa iyi olur. Çünkü teknik heyet ve futbolcu görüşmelerinin başlaması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
NACİ SAPAN Arşivi
SON YAZILAR