VİDEO - CHP kadın kolları, Narin için Diyarbakır'da

VİDEO - CHP kadın kolları, Narin için Diyarbakır'da
CHP Osmaniye Milletvekili ve Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, Diyarbakır’ın Tavşantepe Köyüne gitti, kayıp Narin Güran'ın amcası Ali Rıza Güran ile görüştü. Amca Güran, kaybolma sürecini detaylı olarak anlattı.

Mehmet Türk/Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Amca Güran, ağabeylerinin gözaltına alındığı yönündeki haberlerin yalan olduğunu belirterek, medyada verilen haberlerin kendilerini derinden üzdüğünü söyledi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya da, sadece köyün ve Diyarbakır'ın değil, tüm Türkiye'nin Narin için büyük üzüntü duyduğunu aktardı. Narin'in dayısı Yavuz Ünsal da kardeşi ve yakınlarının yalan yanlış bilgilerle Narin’in ağabeyi ve yakınlarının sanık ve zanlı gibi gösterilmesinin yanlış olduğunu söyledi.

chk-kadin-kollari-1.jpeg

Amca Güran, Gözaltına alınan ağabeyin, Narin'in kaybolduğunu duyduğu sırada cep telefonunu yere vurarak kırdığını ve kimseye zarar vermemek için kendi kolunu ısırdığını anlattı. Amca Güran, "Yapılan incelemede de ısırığın Narin'e değil kardeşinin kendi kendini ısırdığı ortaya çıkmıştır" dedi. Narin'in diğer amcası Erhan Güran ise, ısırık izinin Kriminal işlemlerinin sonuçlanmadığını, ağabeyin hala gözaltında olduğunu ve gözaltı kararının Cuma gününe kadar uzatıldığını söyledi.

chk-kadin-kollari-2.jpeg

‘Acıyı paylaşmak için geldik’

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, köy meydanında yaptığı konuşmada, "Aile ile bir arada olmak için buradayız. Açınızı paylaşmak üzere buradayız.

chk-kadin-kollari-4.jpeg

Sosyal medyada yapılan paylaşımlar supekulatif haberler aileyi üzmektedir. Biz acınızı üzüntünüzü almak için buradayız. Komutanımızın açıklamaları yüreğimize su serpiştir. Resmi yetkililerden de konu ile ilgili bilgi almaya çalışacağız " dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.