Amedspor, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne tazminat davası açıyor

Amedspor, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne tazminat davası açıyor
Amedspor Başkan Vekili Baran Durmaz, Boluspor maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER Amedspor Başkan Vekili Baran Durmaz, Boluspor maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Durmaz, Amedspor’a zarar verilmesine izin vermeyeceklerini belirterek, Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne karşı tazminat davası açacaklarını duyurdu.

Durmaz, Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün saha zemininin suiistimal edildiğini iddia etti. Bu konuda Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu ile görüşme gerçekleştirdiklerini ve Vali’nin olumlu bir tutum sergilediğini ifade etti. Ancak, saha zeminiyle ilgili yaşanan sorunların hala çözülemediğini ve bu sebeple Vali Zorluoğlu’nun Boluspor maçının başka bir ilde oynanması veya oynanmaması hakkında bizden bilgi istediğini ve bu konuda ortak hareket edilmesini söylediğini belirtti

Durmaz, şunları söyledi: “Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden kaynaklı olarak yaşanan sorunların şu anda bulunan stadyum içindeki saha çim zeminin ile çok büyük problem olduğunu Ancak sonuç itibariyle spor severlerinve sporcularımızın yoğun isteği doğrultusunda kendi saha ve Taraftarlarımızın önünde oynamayı ve çok fazlada uzak kalmamak adına, Bu önemli maçı Şanlıurfa veya Başka illerde değil, Diyarbakır’da taraftarımız önünde oynamaya karar verdik. Tabiki buradan Kurum adına, Diyarbakır Gençlik spor il müdürlüğü bize maçlardan dolayı maddi bir kayıp oluşturdu. Amedspor kulübü olarak bu konunun üzerinden Gençlik spor il Müdürlüğü’ne maddi hükümlülüklerle alakalı bir tazminat açacağız. Ve kendilerine görev ihmalinden dolayı da savcılığa suç duyurusunda bulunacağımızda buradan belirtmek istiyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.