Yeşil’den isyan: Kavşak ve ışıklandırma eksikliği trafiği felç ediyor

Yeşil’den isyan: Kavşak ve ışıklandırma eksikliği trafiği felç ediyor
Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Diyarbakır-Silvan Karayolu’nda kavşak ve ışıklandırma eksikliklerinin trafik akışını yavaşlattığını ve kazalara neden olduğunu belirterek yetkili kurumlara çağrıda bulundu.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Diyarbakır-Silvan Karayolu’ndaki kavşak ve ışıklandırma eksiklikleri nedeniyle yaşanan trafik sorunlarına dikkat çekti. Sosyal medya platformu X üzerinden bir açıklama yapan Yeşil, bu eksikliklerin trafik akışını olumsuz etkilediğini ve kazalara yol açtığını vurguladı.

trafik.jpg

Yeşil, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Diyarbakır-Silvan Karayolu’nda kavşak ve ışıklandırmanın bulunmaması trafik akışını yoğunlaştırmakta ve kazalara neden olmaktadır. Bunun için yetkili kurumların bir an önce kavşak ve ışıklandırmaları yapmaları önem arz etmektedir.”

Kavşak ve ışıklandırma eksikliklerinin, özellikle yoğun trafik saatlerinde sorunlara yol açtığını belirten Yeşil, yetkililerin bu konuda hızlı bir şekilde önlem alması gerektiğini ifade etti. Başkan Yeşil’in çağrısı, bölgedeki trafik güvenliğini artırma amacı güdüyor ve vatandaşların bu konuda daha dikkatli olmalarını öneriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum