Amedspor nihayet yuvasına döndü

Amedspor nihayet yuvasına döndü
Amedspor, Trendyol 1. Lig’de yeni sezona başlarken, uzun süredir kaldığı otelden nihayet kendi tesislerine döndü.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Takım, sezon başından itibaren bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Diyarbakır Şehmus Özer Tesisleri yerine otelde konaklıyordu.

amedspor-3.jpg

Bandırmaspor ile deplasmanda oynanan maç sonrası oyunculara verilen bir günlük iznin ardından, tesislerin büyük bölümü tamamlandığı için dün itibariyle Futbolcular kendi tesislerine yerleşti.

amedspor-1.jpg

Yeni sporcular ilk kez tesiste kaldı

Şehmus Özer Tesisleri’nde yürütülen bakım ve onarım çalışmalarının büyük bir kısmı sona erdi ve Amedspor sporcuları dün itibariyle burada konaklamaya başladı. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde takım, Pazar günü Boluspor’u kendi sahasında ağırlayacağı maç için hazırlıklarına aralıksız devam edecek.

amedspor-2.jpg

Bandırmaspor maçının ardından oyunculara verilen bir günlük iznin sona ermesiyle birlikte, Amedspor’lu futbolcular dün kentte toplanmaya başladı ve bu akşam Yanal nezaretinde Boluspor karşılaşması hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecekler. Tesislerin tamamlanması, oyuncuların moralini yükseltirken, takımın maçlara daha iyi bir odakla hazırlanmasına katkı sağlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum