Amedspor-Boluspor maçı nerede oynanacak?

Amedspor-Boluspor maçı nerede oynanacak?
Amedspor’un bu hafta kendi evinde oynayacağı Boluspor karşılaşmasıyla ilgili belirsizlik devam ediyor. Diyarbakır’ın 33 bin seyirci kapasiteli stadyumu, geçen sezon başında bakım ve onarıma alınmıştı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Ancak Amedspor, İstanbulspor’u konuk ettiği ilk iç saha maçından sonra, saha zemini ciddi bir şekilde zarar gördü.

amedspormac-4.jpg

Karşılaşmanın ardından saha zemini patates tarlasına dönen, stadyum yeniden bakım ve onarıma alındı.

amedspormac.jpg

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, stadyumun saha zemininde acil iyileştirme yapılması için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne talimat verdi. Ancak bu çalışmaların Amedspor’un Kendi evinde konuk edeceği, 21 Eylül 2024 Cumartesi günü Boluspor’la yapacağı maça kadar yetişip yetişmeyeceği belirsizliğini koruyor. Bu durum, hem taraftarlar hem de kamuoyunda büyük merak uyandırmaya başladı.

amedspormac-2.jpg

Boluspor maçı Diyarbakır’da mı, Mersin’de mi oynanacak?

Amedspor Boluspor maçının Diyarbakır'da oynanması planlanıyor, ancak stadyumun hazır olmaması durumunda maçın Mersin'de oynanması gündeme olduğu gelen bilgi arasında yer alırken,

amedspormac-3.jpg

Taraftarlar ise Amedspor’un kendi sahasında oynamak istediği bu kritik maçın nerede oynanacağı konusunda net bir bilgi bekliyor. Stadyumun durumuna göre, önümüzdeki günlerde bu konuda kesin bir açıklama yapılması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum