Diyarbakır'da 30 Ağustos Zafer Bayram Resepsiyonu

Diyarbakır'da 30 Ağustos Zafer Bayram Resepsiyonu
Diyarbakır Valiliği'nce 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü münasebetiyle Yeni ordu evinde resepsiyon düzenlendi.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu Diyarbakır'ı Olimpiyatlarda, Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonalarında Temsil eden Milli sporcularla sohbet ederek toplu fotoğraf çektirdi.

Diyarbakır Valiliği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla Yeni Ordu Evi'nde bir resepsiyon düzenlendi. Resepsiyonda Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu ve 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Gültekin Yaralı, davetlileri karşılayarak bayramlarını kutladı.

vali-tigris.jpeg

Etkinliğe, Diyarbakır il yönetimi, devlet erkânı, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve milli sporcuların yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Resepsiyon boyunca renkli görüntüler ortaya çıktı.

Vali Zorluoğlu, Diyarbakır’ı uluslararası arenada temsil eden Olimpiyat, Dünya ve Türkiye şampiyonu milli sporcularla bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Sporculara desteklerinin devam edeceğini belirten Vali Zorluoğlu, gelecekteki başarılar için sporculara moral verdi ve onlarla birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum