Narin Güran davası devam ediyor
Yayınlanma:

Narin Güran cinayetine ilişkin davada bugün ilk kez 'Suçluyu kayırma' suçundan yargılanacak 15 kişinin davasına devam ediliyor. Duruşmaya ara verildi. 10 kişinin ifadesi alınırken, kalan 5 kişinin ifadesine öğlenden sonra devam edilecek.
Ardıl BATMAZ
TİGRİS HABER - Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos günü kaybolmasının ardından, 19 gün sonra 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi’nde cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin davada bugün ilk kez 'Suçluyu kayırma' suçundan hakim karşısına çıktı.
Dava kapsamında 3’ü çocuk, 15 sanık için 6 aydan 5’er yıla kadar hapis cezası talep ediliyor. Sanıkların yargılanması, Diyarbakır 17’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde devam ediliyor. Duruşmaya yarım saat ara verildi. Şu ana kadar 10 kişinin ifadesine başvuruldu, kalan 5 kişinin ifadesi aradan sonra alınacak.
Diyarbakır
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.