Bakan Uraloğlu’ndan Instagram açıklaması

Bakan Uraloğlu’ndan Instagram açıklaması
Instagram'a erişim engeli sürerken Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yetkilileri ile Instagram yetkilileri bir araya geldi.

TİGRİS HABER - Gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Uraloğlu, bugün sonuç alınamadığını söyledi. Uraloğlu, "Instagramın açılması konusunda yapılan görüşmelerde tam istediğimiz sonucu alamadık. Bu işi bugün bitirebileceğimizi düşündüm ama olmadı. Instagram konusunda bir ilerleme yok" dedi. Bakan, görüşmelerin süreceğini söyledi.

Instagram'a erişim engeli sürerken Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yetkilileri ile Instagram yetkilileri bir araya geldi. Saat 13.00’te başlayan toplantı 19.00'da sona erdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, söz konusu görüşmeyle ilgili açıklama yaptı.

Gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Uraloğlu, bugün sonuç alınamadığını söyledi. Uraloğlu, "Instagramın açılması konusunda yapılan görüşmelerde tam istediğimiz sonucu alamadık. Bu işi bugün bitirebileceğimizi düşündüm ama olmadı. Instagram konusunda bir ilerleme yok" dedi. Bakan, görüşmelerin süreceğini söyledi.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.