VİDEO - Pervin Chakar’dan Tigris Haber aracılığıyla mesaj var; "Diyarbakır, müzik hayatımın başladığı şehir"

VİDEO - Pervin Chakar’dan Tigris Haber aracılığıyla mesaj var;  "Diyarbakır, müzik hayatımın başladığı şehir"
 Özel Haber
Diyarbakır'da Sezai Karakoç Kongre ve Kültür Merkezinde verdiği konserle Diyarbakırlıların sevgilisi haline gelen ünlü Kürt soprano Pervin Chakar, Almanya'dan sevenlerine Tigris Haber aracılığı ile teşekkür eden bir mesaj gönderdi.

Özel Haber/ Mümin Ağcakaya

TİGRİS HABER - Chakar, Diyarbakır halkının gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, "Diyarbakır müzik hayatımın başladığı şehir" dedi.

pervin-chakar-1.png

Tigris Haber aracılığı ile hazırladığı videolu mesajı Diyarbakır halkına gönderen ünlü Kürt Soprano Pervin Chakar, Diyarbakır'ın müzik hayatında ve kendisi için çok önemli bir konumu olduğunu belirten Chakar, Diyarbakır'da verdiği konser öncesi ve sonrası yaşadıklarını unutamadığını söyledi.

pervin-chakar-2.png

Chakar mesajında; "Çocukluğumun geçtiği ve müzik hayatımın başladığı şehir. Merhabalar. Bildiğiniz üzere 27 Nisanda Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezinde bir konserim oldu. Bu konserin kalbimde çok değerli ve özel bir yeri var. Diyarbakır'da geçmiş yıllarda da konserler verdim. Gün be gün artarak devam eden bir izleyici ve dinleyici kitlesiyle karşı karşıya kaldığımı söylemeliyim.

pervin-chakar-3.png

Bu benim için çok büyük onur verici, gurur verici bir tablo. Avrupa'daki konserlerimden sonra Diyarbakır'a gelmiş olmak, beni inanılmaz motive etti. Çünkü çocukluğumun geçtiği bir şehir. 1994 yılında Diyarbakır Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümünden mezun olduktan sonra Ankara'ya, ardından da İtalya'ya gittim. Müzik hayatımın başladığı şehir, o nedenle tüm dinleyicilerime hatta uzaklardan gelen dinleyicilerime çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlarım" şeklinde ifadeler kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.