Netflix Türkiye'de bu hafta en çok izlenen filmler

Netflix Türkiye'de bu hafta en çok izlenen filmler
Geçtiğimiz hafta boyunca (15-21 Temmuz 2024) Netflix Türkiye'de film kategorisinde "Cennete Bilet" zirvede yer aldı.

1. Cennete Bilet

Kızlarının Bali'deki yaklaşan düğününü sabote etmeye kararlı olan boşanmış bir çift, uzun süren ayrılıklarının ardından ateşkes yapmayı kabul eder ve yeniden yakınlaşmaya başlar.

2. Titanik

Lüks ancak talihsiz bir yolcu gemisinde birinci sınıfta seyahat eden Rose, meteliksiz ressam Jack'e âşık olur. Ancak tam hayatının aşkını bulmuşken büyük bir felaket yaşanır.

3. Bir Gece Ansızın

Zorlu bir boşanma sürecinin ortasındaki bir baba, çocukları ıssız kır evlerinden kaybolunca tehlikeli bir işe atılır.

4. Zaferin Rengi

1919'da Anadolu’da başlatılan millî mücadele devam ederken işgal altındaki İstanbul'da Fenerbahçe futbol takımının kazandığı büyük zafer, Türk halkını daha da yüreklendirir.

5. Lohusa

Çiçeği burnunda ebeveynler Burcu ve Onur, kızları doğduktan sonra çocuk büyütmenin beklediklerinden çok daha fazla çaba gerektirdiğini fark eder.

6. Kral Şakir: Devler Uyandı

Kral Şakir, ailesiyle birlikte hem kayıp babaannesi Seniha'yı bulmak hem de dünyayı giderek güç kazanan kötülüğe karşı korumak için zorlu bir maceraya atılır.

7. Bayan Harris Paris'e Gidiyor

Bir Dior elbisesi satın alma hayalleri kuran Londralı, kararlı bir temizlikçi hayatını değiştiren Paris seyahati sırasında etrafındaki insanların da yaşamlarına dokunur.

8. Aşka Atlamak

Geri dönüş albümü başarısız olan bir rock yıldızı Kıbrıs'ta uçurumun kenarındaki evinde inzivaya çekilir. Ama gelen ziyaretçiler ve eski sevgilisi ile hayatı karmaşık bir hâl alır.

9. Biri Gözetliyor

Eşinin işi sebebiyle Bükreş'e taşınan ve kendini yalnız hisseden Amerikalı bir kadın, bir seri katilin varlığına dair haberler yayılırken gizlice takip edildiğinden şüphelenir.

10. Bursa Bülbülü

1980'lerde Bursa'da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapan Cengiz, kaset çıkarma hayalini gerçeğe dönüştürmeyi kafaya koyduğunda kendini çılgın maceraların ortasında bulur.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.