Bismil Belediyesi’nde ek protokol sevinci

Bismil Belediyesi’nde ek protokol sevinci
Belediye-İş Sendikası Diyarbakır Şubesi ile Bismil Belediyesi arasında, Belediyesine bağlı BİSTAŞ A.Ş’de çalışan 180 işçiye yönelik ek protokol için sözleşme yapıldı.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Belediye-İş Sendikası Diyarbakır Şubesi ile Bismil Belediyesi arasında, Belediyesine bağlı BİSTAŞ A.Ş’de çalışan 180 işçiye yönelik ek protokol için sözleşme yapıldı. Protokolle birlikte yapılan yüzde 25 zam oranı ile 26 bin TL olan işçi maaşları 32 bin TL’ye yükseldi.

Diyarbakır’ın Bismil ilçe belediyesinde ek protokol sevinci yaşandı. Belediye-İş Sendikası Diyarbakır Şubesi’nin girişimleri sonucu, Bismil Belediyesi ile Bismil Belediyesi BİSTAŞ’ta görev yapan 180 işçiyi kapsayan ek protokol imzalandı. Belediye-İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Salih Gezen, Bismil Belediyesi Eş Başkanları Mizgin Ekin ve Güven Tanrıkulu'na teşekkür etti.

Bismil Belediyesi başkanlık makamında yapılan protokol imza törenine Belediye-İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Salih Gezen, Bismil Belediyesi Eş Başkanları Mizgin Ekin ve H. Güven Tanrıkulu ile Belediye-İş Şube Başkan Yardımcısı Şefik Boztaş, İşçi Sözcüleri İzzettin Avcı ve A. Aziz Albay katıldı. İmzalanan ek protokol çerçevesinde yapılan yüzde 25 zam ile daha önce 26 bin TL maaş alan işçilerin maaşı 32 bin TL’ye yükseldi.

"Başkanlar işçi ve emekçinin yanında"

Belediye eş başkanlarına teşekkür eden Belediye-İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Salih Gezen, belediye eş başkanlarının göreve geldiğinden beri her zaman işçi ve emekçinin yanında yer aldığını belirterek, "Belediye-İş Sendikamız ile Bismil Belediyesi Başkanlığı arasında üyelerimizi kapsayan maaşlarına ek olarak yüzde 25 oranında ekleneceği ek Protokolü imzaladık. Yönetime geldikleri ilk günden beri işçi ve emekçilerin her daim yanında olduklarını hissettiren, birlik ve beraberliğimizin daha güçlü olmasını sağlayan ve katkılarını esirgemeyen saygıdeğer Eş Başkanlarımız sayın Mizgin Ekin, Güven Tanrıkulu’na, Bismil Belediyesi Meclis Üyelerine ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum