Amedspor- İnegölspor maçı hakemleri belli oldu

Amedspor- İnegölspor maçı hakemleri belli oldu
Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta mücadele eden Lider Amedspor, ligin 34'ncü haftasında Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı İnegölspor maçını yönetecek hakemler belli oldu.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Kendi saha ve seyircisi önünde Pazar günü saat 15.00'da konuk edeceği İnegölspor karşılaşmasının hakemleri belli oldu. Maçı yönetecek orta hakemi Muğla bölgesi B klasman hakemlerinden Tayfun Sarı düdük çalacak

7 Nisan 2024 Pazar günü saat 15.00'de oynanacak Amedspor-İnegölspor maçının hakemleri açıklandı. Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından açıklanan hakemlerin isimleri şöyle;

Maçın orta hakemi, Muğla bölgesi B klasman hakemi Tayfun Sarı, bu sezon ilk kez bir Amedspor maçına çıkacak. Sarı'nın yardımcılığını İzmir bölgesinde Barış Sun ve Denizhan Şahin yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakem ise İzmir bölgesinden Berk sipahi üstlenecek.

Şampiyonluğun en güçlü adayı Amedspor, 71 puanla grup liderliğini sürdürürken, Pazar günü oynayacağı rakibi İnegölspor ise ligde 44 puanla 8. sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.