VİDEO - TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Amedspor'u ziyaret etti

VİDEO - TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Amedspor'u ziyaret etti
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Amedspor'un İstanbulspor ile yapacağı maçı izlemek üzere Diyarbakır'a geldi ve çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Dün Amedspor'un gala yemeğine katılan Hacıosmanoğlu, Diyarbakır Valiliği, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Diyarbakırspor ve Diyarbekirspor'u ziyaret etti. Son olarak, maçını izleyeceği Amedspor'un tesislerine giderek yönetim kurulu ile bir araya geldi ve basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda Hacıosmanoğlu, futbolun barış ve kardeşliğe hizmet etmesi gerektiğini vurguladı. "Bu vatan bizim, bu bayrak bizim. Futbolun, geniş kitlelere hitap ederek barışı ve kardeşliği sağlamak için kullanılması gerektiğine inanıyoruz. Biz de bu doğrultuda çalışıyoruz," dedi. Ayrıca, TFF'nin adil ve tarafsız olacağını belirten Hacıosmanoğlu, seçim öncesi Amedspor maçına katılma sözü verdiğini hatırlatarak, "Amedspor taraftarlarına sesleniyorum: Futbolun barışın ve kardeşliğin nasıl olduğunu hep birlikte gösterelim" diye ekledi.

amedspor.jpeg

Hacıosmanoğlu, Diyarbakır'ın ve Amedspor'un Türkiye'nin önemli bir parçası olduğunu vurgulayarak, "Diyarbakır, Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir şehir," ifadesini kullandı. Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ise, ziyaretten ötürü Hacıosmanoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, Amedspor'un sadece bir futbol kulübü olmadığını, birçok branşta sporcu yetiştiren bir kulüp olduğunu söyledi. Ayrıca, Amedspor maçlarına gelen taraftarların yüzde 50'sinin kadın ve çocuklardan oluştuğunu belirterek, bunun kulübün spor ve futbola bakış açısını gösterdiğini ifade etti.

Elaldı, kardeşlik ve birlikteliği ispatlama konusunda kararlı olduklarını belirterek, "Birlikte ve beraber bu işi başarmak zorundayız ve başaracağız," dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.