Amedspor Başkanı Baysal’dan mesaj; "Sahada Olamasam da Kalbim Takımımla"

Amedspor Başkanı Baysal’dan mesaj;  "Sahada Olamasam da Kalbim Takımımla"
TFF 1. Lig yolunda kritik haftalara giren Amedspor, bu akşam saat 20.00’de Manisa FK ile Manisa Stadyumu'nda zorlu bir mücadeleye çıkacak.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Kulüp Başkanı Burç Baysal, Türkiye Futbol Federasyonu’nun verdiği ceza nedeniyle mücadeleyi tribünden değil, ekran başında izleyecek

Ligjn en önemli ve zorlu maçı tribünde degil, ekran başından takip etmek zorunda kalan Başkan Baysal, bu önemli karşılaşmada takımının yanında olamamanın üzüntüsünü yaşadığını belirtti. Baysal, “Böylesine kritik bir maçta tribünde olmak isterdim. Takımımız Manisa gibi güçlü bir rakibe karşı sahada mücadele verecek. Sporcu kardeşlerime yürekten başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

"Play-off Hedefimize Yaklaşmak İstiyoruz"

Başkan Baysal, Amedspor’un bu sezonki en büyük hedefinin play-off’a kalmak olduğunu hatırlatarak, “Bugünkü karşılaşma da dahil olmak üzere kalan her maç final niteliğinde. Bu akşam Manisa’dan 3 puanla ayrılıp ardından Urfa’da oynayacağımız maçı da kazanarak hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” dedi.

"Manisa’nın da Puanlara İhtiyacı Var"

Manisa FK’nın ligde kalma mücadelesi verdiğine dikkat çeken Baysal, rakiplerinin de sahaya mutlak puan parolasıyla çıkacağını ifade etti, şöyle dedi;

“Manisa küme düşme hattından uzaklaşmak istiyor. Bu yüzden bu maç bizim kadar onlar için de çok önemli. Ancak biz de kazanmak zorundayız.”

Başkan Baysal, özellikle İzmir ve çevre illerde yaşayan Amedspor taraftarlarına seslenerek, “Bugün takımımızın yanında olun. 12. adam olarak tribünde yer alarak sahada aslanlar gibi mücadele edecek olan sporcu kardeşlerimize güç verin. Bu akşam alınacak galibiyetin sevincini hep birlikte yaşamak istiyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum