VİDEO - Kayseri'de Çocuğa Yönelik Taciz İddiası: İş Yerleri Ateşe Verildi

VİDEO - Kayseri'de Çocuğa Yönelik Taciz İddiası: İş Yerleri Ateşe Verildi
Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde Suriye uyruklu bir kişinin 5 yaşındaki bir çocuğu taciz ettiği iddiası, büyük tepkilere yol açtı. İddia üzerine toplanan kalabalık, araçları ters çevirirken yabancı uyruklu kişilere ait bazı iş yerlerini ateşe verdi.

TİGRİS HABER - Kayseri Valiliği'nden yapılan açıklamada, taciz şüphelisinin polis tarafından yakalandığı, çocuğun ise koruma altına alındığı belirtildi. Vatandaşlardan ise itidalli olmaları istendi.

whatsapp-image-2024-07-01-at-00-57-31-1.jpeg

Polis Müdahalesi ve Olaylar

Polis Özel Harekat ekipleri tarafından yakalanan şüpheli, bölgeden uzaklaştırıldı. Ancak öfkeli kalabalık, araçları ters çevirip yabancı uyruklu vatandaşlara ait bazı iş yerlerini ateşe verdi. TOMA araçlarıyla müdahale edilen olaylarda, polisin kalabalığı dağıtma çabaları sürüyor.

whatsapp-image-2024-07-01-at-00-57-31-2.jpeg

Valilikten Açıklama

Kayseri Valiliği, olayın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Açıklamada, “İlimiz Danışmentgazi Mahallesi’nde Suriye uyruklu bir şahsın, küçük yaştaki Suriye uyruklu bir çocuğa yönelik taciz davranışı neticesinde emniyet birimlerimizce şahıs gözaltına alınmış olup, çocuğumuz ise birimlerimizce koruma altına alınmıştır.

whatsapp-image-2024-07-01-at-00-57-31.jpegKonu tarafımızca titizlikle takip edilmekte olup vatandaşlarımızın itidalli davranarak resmi makamlarca belirtilen açıklamalar haricinde herhangi bir eylemin içerisinde olmamaları hususunda kamuoyuna saygıyla sunulur” ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.