VİDEO - Diyarbakır’da miting öncesi gergin bekleyiş

VİDEO - Diyarbakır’da miting öncesi gergin bekleyiş
Diyarbakır’da yasaklanan “Tecride Karşı Özgürlük Mitingi” öncesi kentte olağanüstü güvenlik önlemleri alındı.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da yasaklanan “Tecride Karşı Özgürlük Mitingi” öncesi kentte olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. Zırhlı araçlarla kapatılan cadde ve sokaklarda, milletvekilleri ve belediye eşbaşkanlarının da aralarında bulunduğu kalabalık bekleyişini sürdürüyor.

TİGRİS HABER- Diyarbakır Valiliği tarafından yasaklanmasına rağmen Demokratik Kurumlar Platformu ve DEM Parti'nin organize ettiği "Tecride Karşı Özgürlük Mitingi" öncesinde, kent genelinde olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. “Komploya karşı direniyoruz, özgürlük için Amed’te buluşuyoruz” sloganıyla yapılacak miting öncesinde, İstasyon Meydanı ve kentin birçok cadde ve sokağı zırhlı araçlarla kapatıldı.

TUNCER BAKIRHAN DA KATILDI

Yenişehir ilçesi Ofis Semti'nde AZC Plaza önünde bir araya gelen vatandaşlar, miting için bekleyişlerini sürdürüyor. Mitinge, milletvekilleri, belediye eşbaşkanları ve partililer de katılıyor. DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları ile DBP Eş Genel Başkanları Çiğdem Kılıçgün Uçar ve Keskin Bayındır da kalabalığın arasında yer alıyor. Kentteki güvenlik önlemleri devam ederken, mitingin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum