PKK'nin kaçırdığı polisin eşi, Sare Davutoğlu'na seslendi: Söz vermiştiniz

PKK'nin kaçırdığı polisin eşi, Sare Davutoğlu'na seslendi: Söz vermiştiniz
Diyarbakır-Bingöl yolunda PKK tarafından kaçırılan polis Sedat Yabalak'ın eşi, Sare Davutoğlu'na seslenerek "Söz vermiştiniz bana, eşim nerede?" dedi.

Diyarbakır-Bingöl yolunda PKK tarafından kaçırılan polis memuru Sedat Yabalak'ın eşi Burcu Yabalak, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'na seslendi. Yabalak, "Sayın Sare Davutoğlu Hanımefendi, söz vermiştiniz bana, eşim nerede? Allah aşkına, unutmayın ne olur, ölüyorum burada." dedi.

UMUTLU BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

PKK tarafından kaçırılan polis memurları Vedat Kaya, Sedat Yabalak, Er Sedat Sorgun ile astsubay Semih Özbey'in yakınlarının umutlu bekleyişi sürüyor. Polis memuru Sedat Yabalak'ın eşi Burcu Yabalak, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da açtığı hesapla sesini duyurmaya çalışıyor.

ACILI EŞ: SAYIN SARE DAVUTOĞLU SÖZ VERMİŞTİNİZ BANA

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ile çektirdiği fotoğrafı paylaşan Burcu Yabalak, "Sayın Sare Davutoğlu Hanımefendi, söz vermiştiniz bana, eşim nerede? Allah aşkına, unutmayın ne olur, ölüyorum burada." ifadelerini kullandı.

"Farkında mısınız asker ve polislerimiz 5 aydır PKK'nın elinde. Ne zaman geri getirilecek kimse bilmiyor. Duyun artık; kime yalvaralım." diyen Yabalak, "Yarabbi bu sabahlara inen meleklerin, okunan ezanların hürmetine, sen, eşimi ve onun yanındaki asker ve polisleri sağlıklı bir şekilde ailelerine bağışla." duasında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.