Amedspor’un hedefi: Fener-Galatasaray derbisi!

Amedspor’un hedefi: Fener-Galatasaray derbisi!
Amedspor, Cumartesi günü saat 19.00'da kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği, Boluspor maçında reyting rekoru kırmak için tüm taraflarını stadyuma ve ekran başına davet etti.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Amedspor, Cumartesi günü saat 19.00'da kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği, Boluspor maçında reyting rekoru kırmak için tüm taraflarını stadyuma ve ekran başına davet etti. Yönetici Ahmet Ülmez, Bolu maçında taraftar ve izleyici rekoru kırarak, taraftarların desteğiyle Fenerbahçe-Galatasaray derbisini geride bırakmayı amaçladıklarını belirtti.

Amedspor Futbol Şube sorumlusu Ahmet Ülmez, Cumartesi günü uzun bir aradan sonra ikinci kez kendi sahalarında taraftarla buluşacaklarını söyledi. Ülmez, Boluspor maçı için taraftarları sahaya ve ekran başına davet etti. Bolu maçında reytingleri alt üst edip, Fenerbahçe Galatasaray derbisini geride bırakmak istediklerini söyledi.

Ülmez, Kadro ve tesisleşme konusunda sıkıntılarının kalmadığını, futbolcuların Şehmus Özer tesislerinde kalacağını, takımda sakatlığı devam eden ve halen tedavisi süren Kaptan Uğur Adem Gezer’den başka eksik sporcularının olmadığını ifade etti.

Yeni transferlerin kaynaştığını ifade eden Ülmez, “Taraftarlarımız bundan sonra daha güçlü bir Amedspor izleyecek. Başarılı olacağımıza inanıyoruz. Hep birlikte el ele vererek başaracağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.