Netflix'te en çok izlenen filmler belli oldu

Netflix'te en çok izlenen filmler belli oldu
Netflix Türkiye'de geçen hafta (20-26 Mayıs) en çok izlenen filmler belli oldu. Platformun haftalık izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı listenin zirvesinde 'Sen Büyümeye Bak' yer aldı.

1. Sen Büyümeye Bak

Bir trajedinin ardından tekrar bir araya gelen baba ile oğul hem yeni başlangıçlarla boğuşur hem de sevilen bir anne ve eşin bıraktığı boşluğu doldurmaya çalışır.

2. Atlas

Yapay zekâya hiç güvenmeyen zeki bir terörle mücadele analisti (Jennifer Lopez) kaçak bir robotu yakalama görevinde iş sarpa sarınca umudunu yapay zekâya bağlamak zorunda kalır.

3. Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri

Yeni bir çift, onları tanıştıran muhtarı defnetmek için yola çıkar. Ancak kadından intikam almak isteyenler peşlerine düşünce kendilerini komik bir maceranın ortasında bulurlar.

4. Şüphe

Ev hapsindeki bir genç, komşularını gözetlemeye başlar ve tanık olduğu rahatsız edici olaylar, bir seri katille komşu olduğuna inanmasına yol açar.

5. Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı

Huysuz mamut Manny, geveze tembel hayvan Sid ve kılıç dişli kurnaz kaplan Diego, değişen zamana ayak uydurmaya çalışır.

6. Kurye

Kurnazlık yaparak bir para aklama planına dâhil olan bir vale, hızlı para akışı ve hızlı arabaların dünyasına hızlıca dalar ve sonunda çakılıp kalır.

7. Buz Devri: Büyük Çarpışma

Meşe palamudunu gömmeye çalışan Scrat'ın sürüklendiği çılgın serüven, tüm Dünya'yı tehlikeye atan kozmik bir olayı tetikler ve ekibin başını dünya dışı bir belaya sokar.

8. Ölümlü Dünya 2

Zafer'in örgütün eline düşmesinin ardından Mermer ailesinin sempatik suikastçıları, örgütle aralarındaki hesabı kesinkes kapatmak için saklandıkları yerden çıkar.

9. The Batman

Bir katilin izini süren Batman, Gotham City'nin yeraltı dünyasına adım atar ve bu dünya ile kent yöneticileri arasındaki ilişkinin düşündüğünden daha yakın olabileceğini fark eder.

10. Thelma the Unicorn

Bir gün yıldız olmayı hayal ederek şarkı söyleyen bir midilli, bir anda parıltılı bir unicorn'a dönüşünce şöhretin heyecan dolu bir macera olduğunu anlar.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.