Kocaköy Belediyesi’nde ek protokol sevinci

Kocaköy Belediyesi’nde ek protokol sevinci
Belediye-İş Sendikası Diyarbakır Şubesi ile Kocaköy Belediyesi arasında, 18 işçiyi kapsayan ek protokol imzalandı. İmzalanan protokol ile işçilerin maaşı 26 bin TL’den 30-33 bin TL’ye yükseldi.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Kocaköy ilçe belediyesinde ek protokol mutluluğu yaşandı. Belediye-İş Sendikası Diyarbakır Şubesi’nin girişimleri sonucu, Kocaköy Belediyesi’nde çalışan 18 işçiyi kapsayan ek protokol imzalandı. İmzalanan protokol ile işçilerin maaşı 26 bin TL’den 30-33 bin TL’ye yükseldi.

Belediye-İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Salih Gezen, Kocaköy Belediyesi Eş Başkanları Hanım Altındağ ve Mehmet Şık ile Meclis üyelerine teşekkür etti.

Belediye-İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Salih Gezen, belediye eş başkanlarının göreve geldiğinden beri her zaman işçi ve emekçinin yanında yer aldığını belirterek, "Belediye-İş Sendikamız ile Kocaköy Belediyesi Başkanlığı arasında üyelerimizi kapsayan maaşlarına ek olarak yüzde 25 oranında ekleneceği ek Protokolü imzaladık. Yönetime geldikleri ilk günden beri işçi ve emekçilerin her daim yanında olduklarını hissettiren, birlik ve beraberliğimizin daha güçlü olmasını sağlayan ve katkılarını esirgemeyen saygıdeğer Eş Başkanlarımız Hanım Altındağ ve Mehmet Şık’a, Belediye Meclis Üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum