Eş Başkanlar zabıta gününü kutladı

Eş Başkanlar zabıta gününü kutladı
Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar, Zabıta Haftası dolayısıyla zabıta personeliyle bir araya gelerek, personelin bu özel gününü kutladı.

Sait Bayram

TİGRİS HABER - Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası kapsamında, Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar, zabıta personeliyle bir araya geldi. Toplantıda, zabıta personelinin özverili çalışmaları ve kamu hizmetine katkıları için teşekkür edildi.

es-baskanlar-zabita-gununu-kutladi-1.jpg

“DÜZEN VE GÜVENLİĞİ SAĞLAMAKTA ÖNEMLİ BİR ROL OYNUYOR”

Eş Başkanlar Sincar ve Dündar, zabıta personelinin şehirdeki düzen ve güvenliği sağlamakta önemli bir rol oynadığını vurguladı. Zabıta personelinin, halkın huzur ve güvenliği için gösterdiği çabanın büyük takdir topladığını belirten Sincar ve Dündar, bu özel günde personelin motivasyonunu artırmak amacıyla bir araya geldiklerini ifade ettiler.

es-baskanlar-zabita-gununu-kutladi-2.jpg

Zabıta Haftası etkinliğinde, Kayapınar Belediyesi’nin hizmet ve destekleri için zabıta personeline teşekkür edildi. Başkanlar, zabıta personelinin görevlerindeki özverilerinin her zaman takdir edildiğini belirterek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.