Eş Başkanlar: Halkla birlikte temizlik kampanyası yürütüyoruz

Eş Başkanlar: Halkla birlikte temizlik kampanyası yürütüyoruz
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, sosyal farkındalık çalışması kapsamında Park Orman’da yurttaşlarla bir araya gelerek, kenti temiz tutmak amacıyla halkla birlikte kampanya yürüttüklerini belirtti.

TİGRİS HABER - Büyükşehir Belediyesinin 5 Haziran’dan itibaren başlattığı Amed Temizlik Kampanyası kapsamında “Parklarda halkımızı dinliyoruz, Amed’i seviyoruz, kirletmiyoruz” sloganıyla yürütülen sosyal farkındalık çalışması, Kayapınar Park 75, Bağlar Koşuyolu Parkı ve Sur Millet Bahçesi ardından Park Orman’da devam etti. Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’un öncülüğünde gerçekleşen farkındalık çalışmasına, Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar, daire başkanları ile meclis üyeleri de katıldı.

Yurttaşlara çöp poşetleri dağıtıldı

İki grup halinde parkı dolaşan Eş Başkanlar, parktaki yurttaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi. Parkın temiz tutulmasını isteyen Eş Başkanlar, yurttaşlara çöp poşeti dağıtarak, parktaki basketbol ve tenis sahalarında incelemelerde bulundu.

Bakım ve onarım talebi

Belediyenin sosyal hizmetleri konusunda memnuniyetlerini ifade eden yurttaşlar, ilaçlama, madde bağımlılığı ve temizlik gibi sorunların giderilmesini istedi. Yurttaşlar, parkın bakım ve onarımdan geçirilmesini talep etti.

temizlik-tigris.jpeg

Eş Başkanlar: Parklarda halkla buluşuyoruz

Yurttaşlardan, temizlik konusunda daha duyarlı olmasını talep eden Eş Başkanlar, Büyükşehir ve ilçe belediyeleriyle temizlik kampanyası başlattıklarını belirterek, her gün bir parkta halk buluşmaları gerçekleştirdiklerini söyledi. Halkla birlikte kenti temiz tutmak amacıyla kampanya yürüttüklerini kaydeden Eş Başkanlar, seçildikten bu yana çevrenin temiz tutulması konusunda çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

‘Şehrimizi seviyoruz ve kirletmiyoruz’

Park Orman’ın bakım ve onarımını yapacaklarını vurgulayan Eş Başkanlar, gençleri koruyarak destekleyeceklerini belirtti. Eş Başkanlar, “Biz kentimizde birlikte yaşıyoruz. Kentimizi birlikte temizlemeli ve sorunlarımızı da birlikte çözmeliyiz. Bu kent sevgi ve hafıza kenti, biz şehrimizi seviyoruz ve kirletmiyoruz” dedi.

Kaynak:Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum