Diyarbakırlı muhtar WhatsApp hattı kurdu, sorun çözüyor

Diyarbakırlı muhtar WhatsApp hattı kurdu, sorun çözüyor
Kayapınar İlçesi Barış Mahallesi Muhtarı Celal Yürür, WhatsApp hattı kurdu, mahallenin sorunlarını not ediyor. Yürür, mahallesindeki pazar yeri eksikliği, güvenlik kameraları eksikliği, ulaşım sorunları ve afet konutlarındaki problemleri değerlendirdi.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Merkez Kayapınar İlçesi Barış Mahallesi Muhtarı Celal Yürür, mahalledeki çeşitli sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm çabalarını dile getirdi.

PAZAR SORUNU

Tigris Haber’e değerlendirmelerde bulunan Muhtar Yürür, mahallede kurulan iki semt pazarının yetersiz olduğunu belirterek, 736 Çölgözeli TOKİ Konutları bölgesinde bir pazar yeri eksikliği yaşandığını ifade etti. Kayapınar Belediyesi yetkilileriyle yaptığı görüşmeler sonucunda, bu sorunun en kısa sürede çözüme kavuşacağına dair söz aldığını açıkladı.

diyarbakirli-muhtar.jpeg

5 MERKEZİ BÖLGEDE MOBESE YOK!

Güvenlik kameralarının eksikliği konusunda da açıklamalarda bulunan Yürür, mahalledeki merkezi noktalarda MOBESE kameralarının bulunmadığını, bu durumu çözmek için CİMER, Kayapınar Kaymakamlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne dilekçeler sunduğunu belirtti. Yakında 5 merkezi noktada MOBESE kameralarının kurulacağı bilgisini verdi.

“ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZÜYORUZ”

Ulaşım sorunlarına da değinen Muhtar Yürür, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’na dilekçe vererek, Abdulkadir Toptaş mevkiine ring araçlarının yönlendirildiğini açıkladı. Bu adımın ulaşım sorununu kısmen çözdüğünü söyledi.

“1051 AFETEVLERDEKİ SORUNUNU İLGİLİ KURUMLARA AKTARDIK”

1051 Afetevler bölgesindeki 3 katlı afet konutlarındaki sorunları da takip ettiğini belirten Yürür, Diyar Gaz ve Kayapınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çalışmaların sürdüğünü ve en kısa zamanda tamamlanacağı bilgisini aldıklarını ifade etti.

“MUHTAR HATTI KURDUK”

Son olarak, vatandaşların sorunlarını daha etkin bir şekilde çözümleyebilmek için bir iletişim hattı ve WhatsApp şikâyet grubu kurduklarını belirten Yürür, mahalle sakinlerinin bu kanallardan kendilerine ulaşabileceğini ve şikâyetlerini iletebileceğini söyledi. İlgili kurumlarla sürekli iletişimde olduklarını ve sorunları çözmek için gereken adımları attıklarını vurguladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum