Diyarbakır’ın Şehitlik Mahallesi'nde ulaşım krizi var

Diyarbakır’ın Şehitlik Mahallesi'nde ulaşım krizi var
Diyarbakır’ın Şehitlik Mahallesi sakinleri, yetersiz ulaşım ve bankacılık hizmetleri nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşadığını dile getiriyor.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Şehitlik Mahallesi sakinleri, yetersiz ulaşım ve bankacılık hizmetleri nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşadığını dile getiriyor. Şehitlik Mahalle Muhtarı Sadiye Sebat Korkutan, yetkililere çağrıda bulunarak, “Bu sorunların bir an önce çözülmesini talep ediyoruz” dedi.

Yenişehir İlçesi'ne bağlı 90 bin nüfuslu Şehitlik Mahallesi, mevcut otobüs seferlerinin yetersizliğinden şikâyetçi. Mahalle muhtarı Sadiye Sebat Korkutan, mahallede sadece Çöp haneden gelen üç belediye otobüsünün iki saatte bir sefer yaptığını belirtti. Bu durum, özellikle yoğun saatlerde büyük bir mağduriyete yol açıyor; vatandaşlar, dolmuşlara ulaşmak için Alipınar Köprüsü'ne kadar yürümek zorunda kalıyor.

ATM YOK!

Ulaşım sorununun yanı sıra, mahallede bankalara ait ATM’lerin bulunmaması da dikkat çekiyor. Korkutan, bu eksikliğin vatandaşları Ofis'e kadar yürümeye mecbur bıraktığını ifade ederek, “Şehitlik Mahallesi gibi büyük bir nüfusa sahip bir yerleşimde en az iki ATM’nin kurulması gerekiyor” dedi.

Yetkililere çağrıda bulunan Korkutan, “Bu sorunların bir an önce çözülmesini talep ediyoruz. Mahallemizin ihtiyaçlarını dikkate almalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum