Diyarbakır'ın Bağcılar Mahallesi'nde su arızası giderildi

Diyarbakır'ın Bağcılar Mahallesi'nde su arızası giderildi
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Bağlar ve Kayapınar ilçelerine içme suyu sağlayan ana hatta meydana gelen arızayı, yoğun çalışmalar sonucunda onardı.

TİGRİS HABER - DİSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Bağcılar Mahallesi’nde meydana gelen su arızasını yoğun çalışmalar sonucunda giderdi. 800’lük çelik boruda oluşan arıza nedeniyle, Bağlar ve Kayapınar’a bağlı bazı mahallelerde geçici su kesintisi yaşandı.

img-20250215-wa0002.jpg

Ekipler gece yarısına kadar çalıştı

DİSKİ İçme Suyu Dairesi Başkanlığı Su Arıza ekipleri, kesintiyi gidermek için gece yarısına kadar yoğun bir çalışma yürüttü. Onarım sürecinde 35 personel görev aldı.

img-20250215-wa0004.jpg

DİSKİ Genel Müdürü Mehmet Şerifoğlu, arızanın meydana geldiği ilk dakikalardan itibaren sahada incelemelerde bulunarak arıza giderilene kadar koordinasyonu sağladı.

diski.jpg

Şerifoğlu, çalışmaların hızla tamamlanması için büyük çaba gösteren ekiplere ve kesinti nedeniyle sabır gösteren yurttaşlara teşekkür etti.

Su verilmeye başlandı

Ekiplerin arızayı gidermesinin ardından, kesinti yaşanan mahallelere su verilmeye başlandı.

Kaynak:Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.