Diyarbakır Silvan’da kaynaşma pikniği!

Diyarbakır Silvan’da kaynaşma pikniği!
Diyanet-Sen Diyarbakır Şubesi, etkinlikler kapsamında Silvan’da din görevlileri ve aileleri için piknik düzenledi. Pikniğe çok sayıda din görevlileri katıldı.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Diyanet-Sen Diyarbakır Şubesi, Silvan’da bir kaynaşma pikniği gerçekleştirdi. Silvan İlçe Temsilciliği’nin katkılarıyla düzenlenen pikniğe, Diyanet-Sen Şube Başkanı Ahmet Yılmaz, Silvan İlçe Temsilcisi Mehmet Nesim Orak ve çok sayıda din görevlisi ile aileleri katıldı.

“HAFTA NEDENİYLE ÇOK SAYIDA ETKİNLİK YAPTIK”

Piknikte bir konuşma yapan Diyanet-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ahmet Yılmaz, bu yılki Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Diyarbakır genelinde birçok organizasyon gerçekleştirdiklerini belirtti. Yılmaz, "Silvan ilçemizde görevlilerimiz ve ailelerinin katılımıyla düzenlenen bu piknik programı, sosyal kaynaşmayı pekiştirmek adına önemli bir fırsat oldu. Katılımlarından dolayı tüm görevlilere ve ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.

“ETKİNLİKLER ARTARAK DEVAM EDECEK”

Yılmaz, etkinliklerin her yıl daha da genişleyeceğini vurgulayarak, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle yapılan bu güzel organizasyonun, din görevlilerinin memnuniyetini artırdığını görmek bizleri mutlu etti. Tüm din görevlilerinin haftasını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.