Amedspor'dan Ersun Yanal açıklaması

Amedspor'dan Ersun Yanal açıklaması
Amedspor yönetimi 4-0'lık Esenler Erokspor maçının ardından taraftardan gelen sert tepkilerin ardından açıklamalarda bulundu. Eleştirilerin odağında bulunan Teknik Direktör Ersun Yanal'a sahip çıkılan açıklamada yolların ayrılmayacağı belirtildi.

TİGRİS HABER - Antalya'da oynanan ve 4-0'lık ağır bir mağlubiyetle sona eren Esenler Erokspor maçının ardından taraftarlar sosyal medya üzerinden yönetimi eleştirerek Teknik Direktör Ersun Yanal'ı istifaya davet etmişti. Bu çağrıların ardından bugün toplanan Amedspor yönetim kurulu, bir açıklama yayınladı. Yönetim olarak Yanal'ın ve futbolcuların arkasında olunduğu belirtilen açıklamada, "Yönetim kurulu olarak, bu zor dönemde takımımızın yanında durduğumuzu, fakat gerekli bütün uyarılarda bulunarak takımımızın hedeflerinden sapmaması için daha sıkı bir çalışma disiplini, motivasyon ve takım ruhu beklentisi içinde olduğumuzu kamuoyuna duyurmak isteriz" ifadeleri yer aldı.

Amedspor'dan yapılan açıklama şöyle:

"Amedspor kulübü olarak, Ersun Yanal büyük bir özveriyle çalışmış ve çalışmaya devam etmektedir. Ancak dünkü maçta beklenmeyen sonuç neticesinde teknik ekibimiz ve futbolcularımızla bir araya gelerek kapsamlı bir değerlendirme toplantısı yapılmıştır. Yönetim kurulu olarak, bu zor dönemde takımımızın yanında durduğumuzu, fakat gerekli bütün uyarılarda bulunarak takımımızın hedeflerinden sapmaması için daha sıkı bir çalışma disiplini, motivasyon ve takım ruhu beklentisi içinde olduğumuzu kamuoyuna duyurmak isteriz.

Amedspor’un hedefi her zaman başarı olmuştur ve bu hedef doğrultusunda ilerlerken elbette zorlu süreçler yaşanabilir. Önemli olan, bu süreçlerde camiamızın kenetlenmesi, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek takımımıza olan güvenimizi göstermesidir. Taraftarımızdan beklentimiz; takımımıza sahip çıkmaları, sabırlı olmaları ve bu başarı yolunda desteklerini esirgememeleridir.

Yönetim kurulu olarak inanıyoruz ki, camiamızın desteği ve takımımızın azmiyle bu kırılma noktalarını aşacak ve hedeflediğimiz başarıya ulaşacağız.

Son olarak, büyük Amedspor camiasına sesleniyoruz: Kenetlenelim, birlik olalım ve bu takımı başarıya ulaştıralım."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.