Dicle Üniversitesinde ders başı yapıldı

Dicle Üniversitesinde ders başı yapıldı
Dicle Üniversitesi, 2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi'ne yeni başlayan öğrenciler için oryantasyon programı düzenledi. Etkinlikte öğrenciler, üniversite hayatına dair bilgilendirildi.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Dicle Üniversitesi'nde 2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi, yeni öğrenciler için düzenlenen oryantasyon programıyla başladı. 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Kamuran Eronat, rektör yardımcıları, dekanlar ve akademisyenler katıldı.

dcie-universitesi-1.jpeg

Program, üniversitenin Konservatuarı tarafından sunulan müzik dinletisi ve halk oyunları gösterisi ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Rektör Eronat, yeni öğrencilere üniversite yaşamına dair bilgiler vererek, eğitim ve kariyer süreçlerinde başarılı olmaları için iletişim becerilerini geliştirmeleri gerektiğini vurguladı.

dcie-universitesi-2.jpeg

Eronat, Dicle Üniversitesi’nin nitelikli akademik kadrosu ve modern alt yapısıyla öğrencilere sunduğu imkânları en iyi şekilde değerlendirmelerini istedi. Ayrıca, Diyarbakır şairlerinin dizelerine yer vererek, başarının iletişimle mümkün olduğunu belirtti. Program, çeşitli birimlerin tanıtımları ve online sunumlarla iki gün sürecek. Yeni öğrenciler, bölüm tanıtımları ve akademik kurallar hakkında bilgilendirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum