VİDEO - Diyarbakır’da 20 kişi gözaltına alındı

Diyarbakır’da, aralarında avukatların da bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramada 20 adet cep telefonu ile 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Konu ile ilgili Diyarbakır Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, "Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce; Diyarbakır Adliyesi ile bağlantı kurduklarını iddia ederek maddi çıkarlar karşılığında haklarında soruşturma açılan veya yargılanan şüpheli/sanıkları tahliye ettireceği, beraat kararı alacaklarını söyledikleri, bu suretle haksız kazanç elde ettikleri tespit edilen şahısların yakalanarak adalete teslim edilmesi maksadıyla çalışma başlatıldı.

30 Nisan 2024 günü eş zamanlı icra edilen operasyonda Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Nitelikli Dolandırıcılık, Güveni Kötüyü Kullanma, Tehdit ve Kasten Yaralama suçlarını işleyen aralarında Avukatlarında bulunduğu (20) şüpheli yakalandığının belirtildiği açıklamada, Yakalanan şüpheli şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 20 adet cep telefonu ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir. Gözaltına alınan şüpheli şahıslar adli işlemleri tamamlanmak üzere Cumhuriyet Savcılığına sevk edilmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum