VİDEO - Diyarbakır Dicle Vadi evlerinde yangın paniği

VİDEO - Diyarbakır Dicle Vadi evlerinde yangın paniği
Dicle Üniversitesi kampüs alanında bulunan Dicle Vadi evlerinin yakınlarında çıkan yangın paniğe yol açtı. Yangında bir kamyonet, bir konteyner, fidanlar ve peyzaj malzemeleri yanarak, kül oldu.

Sait Bayram

TİGRİS HABER - Dicle Üniversitesi kampüs alanında bulunan Dicle Vadi evlerinin yakınlarında çıkan yangın paniğe yol açtı. Yangında bir kamyonet, bir konteyner, fidanlar ve peyzaj malzemeleri yanarak, kül oldu. Sigara izmaritinden çıktığı belirtilen yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Diyarbakır’ın Çınar ve Mardin’in Mazıdağı ilçesinde meydana gelen ve 11 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışıldığı sırada, merkez Sur ilçesinde de çıkan yangın, korkulu anlara yol açtı.

yangin-tigris.jpg

Merkez Sur İlçesine bağlı Kıtılbıl Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Dicle Vadi Evlerinin civarında, sigara izmaritinden kaynaklandığı ileri sürülen yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın büyük bir paniğe ve korkuya yol açtı. Yangın, kısa sürede fidan ve peyzaj malzemeleri satan işyerine ait kamyonete sıçradı. İhbara rağmen geç geldiği iddia edilen itfaiye ekiplerinin ve Orman Fidanlık Müdürlüğü’ne bağlı arazöz araçları ile yangın kontrol altına alındı. Yangında, kamyonet ve konteyner kül olurken, kamyonette bulunan peyzaj malzemeleri ve fidanlar da yanarak kül oldu.

Dicle Üniversitesi kampüs alanında bulunan ve daha çok zengin kesimin kaldığı villalarda çıkan yangından dolayı büyük bir tehlike atlatan Dicle Vadi Evleri sakinleri, itfaiye ekiplerinin yangına geç müdahale etmesinden yakındı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum