VİDEO - Amedspor'dan kombine çağrısı!

VİDEO - Amedspor'dan kombine çağrısı!
Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, yeşil kırmızılı taraftarlara yönelik yaptığı çağrıda, taraftarın kombine biletlerini alarak, stattaki yerlerini almalarını istedi.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Amedspor sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, kombine biletlerinin alınması konusunda taraftarlara çağrı yapıldı.

Kulubün resmi hesaplarından yapılan açıklamada Başkan Aziz Elaldı, kendi yaptığı çağırda, Kocaeli Kartepe kampında muhteşem taraftarına takımımıza sahip çıkmak adına çağrı yaptığını belirterek, "Büyük Amedspor camiası halkın takımı olan Amedsporumuza halkımız sahip çıkması lazım Yeni sezonda stadyumda yerimizi almamız için Amedspora desteklerimiz, göstermemiz lazım tek gelirimiz kaynağımız olan store ve kombine biletler için halkımızın desteğine ihtiyacımız var lütfen bir an önce kombine biletiniz bir an önce ve stadyumda yerinizi koruyun" dedi.

Aynı videonun altında yapılan yazılı açıklamada ise, şu ifadeler yer aldı:

"Sevgili Amedspor Camiası. Çok güzel bir sezon geçirerek şampiyon olduk ve bir üst lige yükseldik. Bu başarıyla birlikte, Passolig kartı kullanımı zorunlu hale gelmiştir. Siz değerli taraftarlarımızdan ricamız, Passolig kartınızı oluşturarak kulübümüzün satışa sunduğu kombinelerden size uygun olanı seçip stadyumdaki yerinizi bir an önce almanızdır. Passolig kartı alma sürecinde teknik sorun yaşayan taraftarlarımız için önümüzdeki günlerde açıklayacağımız noktalardan teknik destek sağlanacaktır. Bu süreçte desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Birlikte daha büyük başarılara imza atmak için yanımızda olun!"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum