VİDEO - Amedspor'da Assombalonga sevinci: Merhaba bremin ben geldim

VİDEO - Amedspor'da Assombalonga sevinci: Merhaba bremin ben geldim
Amedspor'un bugün sözleşme imzalattığı Britt Assombalonga, imza töreninden sonra Diyarbakır şivesiyle, "Merhaba bremin ben geldim" videosu yayınladı.

Mehmet Türk

TİGRİS HABER - Trendyol 1. Lig hazırlıklarını Kocaeli Kartepe'de sürdüren Amedspor, son bir hafta içerisinde, transferin en hızlı takımı oldu. Son olarak bugün sözleşme imzalayan Britt Assombalonga'nın verdiği videolu mesajıyla daha şimdiden taraftarın sevgilisi haline gelmesini sağladı.

Amedspor'un sosyal medya hesaplarından Assombalonga'nın paylaşılan videosunda, bozuk Türkçesiyle bir kaç denemeden sonra Diyarbakır şivesiyle, "Meraba bremin ben geldim (Merhaba kardeşim ben geldim)" demesi, kısa sürede on binlerce kişi tarafından beğenilerek, retwit yapıldı.

Bu arada Assombalonga'nın bu videodan sonra paylaşılan, heyecan verici müzik eklenmiş sisli orman görüntüsü, "Yeni transfer geliyor" mesajı olarak algılandı ve yeşil kırmızılı taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı.

Geçtiğimiz hafta, Trendyol 1. liginin en az transfer yapan takımı olan Amedspor, son transferleriyle hem Türkiye, hem de Avrupa'da adından sıkça söz ettirmeye başladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum