VİDEO - 99 basamaklı merdivene yıldırım düştü

Geçtiğimiz günlerde Merkez Yenişehir ilçesine bağlı Şehitlik Mahallesi ile Benusen’i birbirine bağlayan 99 basamaklı betonarme merdivene yıldırım düştü, merdiven ilk 3 basamağı ağır hasar aldı.

Haber: Sait BAYRAM - Kamera: Mevlüt BAĞIRMAZ

TİGRİS HABER - Alınan bilgiye göre, yaklaşık 15 gün önce Merkez Yenişehir ilçesine bağlı Şehitlik Mahallesi ile Benusen’i birbirine bağlayan merdivene yıldırım isabet etti. O sıralarda merdivende kimse olmadığı için olası bir can kaybı da yaşanmadı. Merdiven2in sadece ilk 3 basamağı zarar gördü.

merdivene-yildirim-dustu-sait-bayram.jpg

Lağım kokusu mahalleyi sardı

Ayrıca merdiven altından geçen kanalizasyon şebekesinin de hasar görmesi nedeniyle çevreye lağım kokuları yayılması rahatsızlık yarattı. Hava sıcaklığının artmasıyla birlikte lağım kokuları Benusen’in tüm bölgesinde duyulmaya başlaması tepkiye yol açtı. Aradan 2 hafta geçmesine rağmen merdivenin onarılmadığı gözlendi.

Merdivenden düşenlerde oldu

Mahalle sakinleri, 99 basamağıyla Diyarbakır’ın en uzun merdiveni olan Benusen Merdiveninde oluşan hasarın biran önce onarılması için Belediyeye çağrıda bulundu. Vatandaşlar, özellikle akşam karanlığında hasar gören merdivenin basamaklarından düşerek, yaralananların olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.