Vali Zorluoğlu: Öğrenci ve Öğretmen işbirliği artırılacak

Vali Zorluoğlu: Öğrenci ve Öğretmen işbirliği artırılacak
Vali Murat Zorluoğlu başkanlığında yapılan toplantıda, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı hazırlıkları detaylı bir şekilde ele alındı. Okul güvenliği ve hijyen önlemleri ile yeni müfredat konuları değerlendirildi.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - 2024-2025 eğitim-öğretim yılı öncesinde hazırlıkları gözden geçirmek amacıyla kapsamlı bir toplantı gerçekleştirildi. Vali Murat Zorluoğlu’nun başkanlığında Valilik Hevsel Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Ömer Coşkun, kaymakamlar, İl Milli Eğitim Müdürü ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.

vali-zorluoglu.jpg

Toplantının ana gündem maddeleri arasında, okullardaki hijyen tedbirleri ve okul çevrelerinde alınacak güvenlik önlemleri yer aldı. Vali Zorluoğlu, tüm okulların ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli tüm çabanın gösterileceğini belirtti.

MÜFREDAT DEĞİŞİKLİĞİ DE MASAYA GELDİ

Yeni eğitim-öğretim yılında 1., 5. ve 9. sınıflarda uygulanmaya başlanan müfredat değişiklikleri de toplantının önemli konularından biri oldu. Vali Zorluoğlu, kaymakamlara öğrenci, öğretmen ve veli işbirliğinin sağlanması için azami gayret gösterilmesi talimatını verdi. Ayrıca, her ilçenin kendi şartlarına göre öğrenci başarısını artıracak projeler geliştirmesi gerektiği vurgulandı.

VALİ ZORLUOĞLU: “BAŞARILAR SADECE SINAV SONUÇLARIYLA ÖLÇÜLEMEZ”

Başarının sadece sınav sonuçlarıyla ölçülemeyeceğini belirten Vali Zorluoğlu, öğrencilerin sosyal başarılarının da önemli olduğunu ifade etti. Toplantı, idarecilerin görüş ve önerilerinin dinlenmesi ile son buldu. Vali Zorluoğlu, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenler için başarılı ve verimli geçmesini dileyerek, başarı temennilerinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.