Vali Güzeloğlu işçilerle birlikte yemek kuyruğuna girdi

Vali Güzeloğlu işçilerle birlikte yemek kuyruğuna girdi
Diyarbakır Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü 2019 yılı değerlendirme toplantısı Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi konferas salonunda yapıldı.

Kent ekonomisine katkı sunan sanayicilere plaket

Diyarbakır Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü 2019 yılı değerlendirme toplantısı Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi konferas salonunda yapıldı. Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, tören sonunda kent ekonomisine katkı sunan sanayicileri temsilen ilk 5 kişiye birer plaket verdi.

osb.jpg

Sabah saatlerinde OSB konferans salonunda yapılan toplantıya Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, Vali Yardımcısı Zerrin Çay Beşikçi, Sanayi İl Müdürlüğü, OSB Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri, İŞ-KUR, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, DESOB, GÜNTİAD, DEDAŞ, Türkcell Global A.Ş. ve organize sanayi bölgesinde üretim yapan sanayiciler katıldı. Konferans salonunda yapılan konuşmaların ardından Vali Güzeloğlu, 2019 yılı içerisinde en fazla İŞ-KUR üzerinden en fazla işçi çalıştıran Ünteks Tekstil, Berat Denim Tekstil, Türkcell Global A.Ş., BİM ve DETAŞ temsilcilerine, kent ekonomisine yaptıkları katkılardan dolayı birer plaket verdi.

OSB'de toplu fotoğraf çekiminden sonra protokol üyeleri, sanayiciler kurum temsilcileri ve sanayiciler, ÜNTEKS Tekstil Firmasına geçti. Vali Güzeloğlu ve beraberindekiler, burada fabrika ile ilgili yetkililerden bilgi aldıktan sonra işçilerle birlikte yemekhanede, kuyruğa girerek aldığı yemeği yine fabrika işçileriyle birlikte yedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.