Sur sokakları karanlıkta!

Sur sokakları karanlıkta!
Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki bazı mahallelerde sokak lambalarının yanmaması tepki çekti. Mahalle muhtarları, Dicle Elektrik AŞ'ye yaptıkları başvuruların sonuçsuz kaldığını belirterek, halkın akşam sokağa çıkamadığını ifade ettiler.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki bazı mahallelerde sokak lambalarının yanmaması güvenlik endişelerini artırırken, muhtarların Dicle Elektrik AŞ’ye yaptığı başvurular sonuçsuz kaldı.

sur-sokaklari-karanlikta-1.jpg

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesindeki bazı mahallelerde sokak lambalarının yanmaması, vatandaşların güvenliğini tehdit ediyor. Mahalle muhtarları, aydınlatma sorununun çözülmemesi nedeniyle halkın akşamları sokağa çıkamadığını belirtiyor.

sur-sokaklari-karanlikta-2.jpg

Muhtarlar, sorunu çözmek için Dicle Elektrik AŞ Müşteri Hizmetleri'ne yaptıkları başvuruların sonuçsuz kaldığını ifade ediyor.

sur-sokaklari-karanlikta-3.jpg

Karanlık sokaklar, suç ve kazalar açısından risk oluştururken, güvenlik endişeleri de giderek artıyor. Vatandaşlar, özellikle akşam saatlerinde yaşadıkları bu karanlık ve güvensiz ortam nedeniyle endişe duyduklarını dile getiriyor.

sur-sokaklari-karanlikta-4.jpg

Dicle Elektrik AŞ'ye yapılacak ek başvuruların ve çözüm arayışlarının, sorunun bir an önce çözülmesine yardımcı olması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.