Şenyaşar ve Yıldız aileleri barışıyor

Şenyaşar ve Yıldız aileleri barışıyor
Urfa'nın Suruç ilçesinde 24 Haziran 2018'd AKP Urfa Eski Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın yakınları ve korumalarının Şenyaşar ailesinin işyerine silahla saldırması ile başlayan husumet sona eriyor.

TİGRİS HABER - Ailelerin talebi üzerine DEM Parti ve AKP heyetleri ki aileyle görüştü. AKP heyetinde Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ ile eski Adalet Bakanı Abdülhamit Gül; DEM Parti heyetinde de Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk yer aldı.

dem-suruc.jpg

DEM Parti ve AKP heyetlerinin dahil olduğu ziyaretleri DEM Parti Urfa Milletvekili Ferit Şenyaşar ve AKP Urfa Eski Milletvekili İbrahim Halil Yıldız duyurdu. Temasların devamında ailelerin de bir yemekte bir araya getirileceği belirtildi.

DEM Parti Urfa Milletvekili Ferit Şenyaşar sosyal medya hesabından şu açıklamayla görüşmeleri duyurdu:

"Değerli halkımıza, bugün basına da yansıyan TBMM Başkan vekilimiz sayın Sırrı Süreyya Önder ve Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanımız sayın Ahmet Türk ün içinde olduğu heyet Urfa’ya gelerek her iki aileyi de ziyaret etmişlerdir. Şenyaşar ailesi olarak bizim talebimizle, aileler arasında husumetin son bulması ve bir daha asla böylesi durumların yaşanmaması adına çabaları için Sayın Sırrı Süreyya Önder ve Ahmet Türk'e Şenyaşar ailesi olarak teşekkür ediyoruz."

akp-urfa.jpg

İbrahim Halil Yıldız da şu paylaşımı yaptı:

"AK PARTİ Grup Başkanvekilimiz Gaziantep Mv. Sn.Abdülhamit Gül, TBMM Başkanvekilimiz ve Ş.Urfa Mv. Sn.Bekir Bozdağ, İl Başkanımız İlhami Günbegi ve Bölge milletvekillerimiz bizleri ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Kendilerine ailem ve şehrim adına teşekkür ederim.

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Türk ve DEM Parti İstanbul Milletvekili TBMM Başkanvekili Sayın Sırrı Süreyya Önder bizleri ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Kendilerine ailem ve şehrim adına teşekkür ederim."

Kaynak:Gazete Duvar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum