Patlama nedeniyle canından oluyordu

Patlama nedeniyle canından oluyordu
Diyarbakır'ın Sur İlçesi’nde yaşanan çatışmalar nedeniyle evini terk etmek zorunda kalan Murat Güzel, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında çalıştığı emniyet müdürlüğünde de bombalı saldırının mağduru oldu.

 

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ek birimlerinin yer aldığı alanda PKK mensuplarınca düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan işçi Murat Güzel'in, geçen yıl 4 Kasım'da bombalı araçla gerçekleştirilen saldırıdan da yaralı kurtulduğu ve her 2 saldırıda mesai arkadaşlarını kaybettiği ortaya çıktı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşayan evli ve 1 çocuk babası Güzel, geçen yıl yaşanan çatışmalar nedeniyle evini terk etmek zorunda kaldı. Terör mağduru olduğu için İŞKUR'un "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında emniyette 6 ay önce işe başlayan Güzel, sahip olduğu iş sayesinde hem evinin geçimini sağlıyor hem de yatalak babasına bakıyor.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde önceki gün İl Emniyet Müdürlüğü ek birimlerinin yer aldığı alanda PKK mensuplarınca düzenlenen bombalı saldırıda kolundan ve bacağından yaralanan işçi Güzel, tedavi gördüğü özel hastaneden taburcu edildi.

"Artık kaldıramıyorum"

Güzel, yaptığı açıklamada, ilk saldırıdan sonra psikolojisinin bozulduğunu, 1 ay boyunca kendisini toparlayamadığını aktararak, önce evlerini sonra da 2 arkadaşını kaybettiğini bildirdi. (AA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.