Narin'in amcası adliyeye sevk edildi!

Narin'in amcası adliyeye sevk edildi!
13 gündür kayıp Narin'in amcası zırhlı araçla adliyeye sevk edildi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan ve 13 gündür aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın amcası olan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı S.G. zırhlı araçla adliyeye sevk edildi.

TELEFONUN KAPALI OLMASI ŞÜPHE UYANDIRMIŞTI

Narin'in kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturma sürecinde, Amca S.G'nin telefonunun Narin'in kaybolmasının ardından 1 saat boyunca kapalı olduğu ortaya çıkmıştı. Amca Güran, bu nedenle gözaltına alındı.

narinamca3.webp

Devam eden süreçte amcanın aracından alınan DNA örneği ile Narin'in kıyafetlerindeki DNA örneğinin eşleştiği belirlenmişti. Ortaya çıkan yeni delillerle gözaltı süreci uzatılmıştı. Daha sonrasında ise S.G'nin telefonunda tüm mesaj ve arama kayıtlarını silmek için özel bir uygulama kullandığı tespit edildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Geçtiğimiz cuma günü gözaltına alınan S.G. zırhlı araç ve jandarma eşliğinde Diyarbakır Adliyesi'ne götürüldü. Halk TV muhabiri Ferit Demir'in aktardığına göre, Cumhuriyet savcılığında vereceği ifadesinin uzun sürmesi bekleniyor. Savcılık sorgusundan sonra Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği’ne sevk edilecek.

narinamca2.webp

Adliye etrafında hem jandarma hem de polis ekipleri tarafından çok sıkı güvenlik önlemleri alındı.

NE OLMUŞTU?

8 yaşındaki Narin, 21 Ağustos günü kaybolduktan sonra aile ve köylüler kendi imkanlarıyla bölgede arama yaptı. Sonuç alınamayınca Narin'in babası Arif Güran, aynı gün saat 20.00 sıralarında jandarma karakoluna giderek kızının kayıp olduğu ihbarında bulundu.

Henüz delil toplama sürecinde olan Narin soruşturması, yayın yasağı kararıyla sürüyor.

Kaynak:Halk Tv

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum