Narin cinayetinde kan gelişmesi: Annesi gizlice kanının alınmasını istedi

Narin cinayetinde kan gelişmesi: Annesi gizlice kanının alınmasını istedi
Narin'in annesi Yüksel Güran, aramalar devam ederken, tansiyonum düştü diyerek eve çağırdığı ambulanstaki görevli hemşirelere "Devlet istiyor, gizli bir test yapılacak" sözleriyle yanında götürdüğü şırıngayla kanını aldırdığı öğrenildi.

TİGRİS HABER - Bir televizyon programında ortaya atılan iddialara göre Yüksel Güran'ın, Narin'in kaybının 5'i ile 10'uncu günü arasında "Tansiyonum düştü" diyerek evine çağırdığı ambulanstaki hemşirelere "Devlet istiyor, gizli bir test yapılacak" dedi ve yanında götürdüğü şırınga vasıtasıyla kanını aldırdığı ortaya çıktı.

Programda muhabirin aktardığı olaya göre; Narin'in kaybının 5'i ile 10'uncu günü arasında, anne evden iki tane erkek gönderiyor, kapıda hazırda bir ambulans bekletiliyor ve ambulanstakilere annenin tansiyonunun düştüğünü uygunsa gelmek istediğini aktarıyorlar.

Anne Yüksel Güran, ambulansa geliyor ve tansiyon kontrolü normalden uzun sürünce ambulansın üçüncü sağlık görevlisi durumdan şüpheleniyor. O sırada Yüksel Güran ambulanstan çıkarak hızlıca eve giriyor. Üçüncü sağlık görevlisi neden uzun sürdüğünü sorduğunda abii ki görevli hemşireler de ambulansın arka tarafını hazırlıyorlar. Bir süre sonra Anne Yüksel Güran ambulansa geliyor. 3 tane çalışan var o ambulansta, 2 tane hemşire ve bir sağlık görevlisi daha. 2 hemşire ile birlikte Anne Yüksel Güran ambulansın arkasına biniyor. Normalde tansiyonu düştüğü için işte tansiyona bakacaklar ve bu çok kısa bir süre ancak bu süre uzayınca 3'üncü sağlık görevlisinin dikkatini çekiyor ve ambulansın kapısına doğru gidiyor. Tam kapıyı tıklatacakken içeriden Yüksel Güran çıkıyor ve eve doğru gidiyor. 3'üncü sağlık görevlisi bu iki hemşireye soruyor diyor ki; Neden bu kadar uzun sürdü? Bir tansiyon işi bu kadar uzun sürmez bir problem mi var?

Hemşirelerin ifadelerine göre Güran, göğsünden şırınga çıkartıyor ve "Jandarmalar benden gizlice kan alınmasını istedi. Onlara vereceğim, benim kanımı alır mısınız?" diyor. Üçüncü sağlık görevlisinin durumdan şüphelenip jandarmaya haber vermesinin ardından olayla ilgili tutanak tutuluyor ve jandarmalar Güran'dan kanı geri alıyorlar. İlgi çeken olayın neden yaşandığına dair soruşturma tutanaklarına henüz yansıyan bir bilgi mevcut değil.

Kaynak:Gazete Duvar

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.