Mutluluktan havalara uçan köpek

Mutluluktan havalara uçan köpek
Özel bir güvenlik görevlisinin şişirdiği balonla dakikalarca oynayan ve mutluluktan havalara uçtuğu görülen bir video, sosyal medyada büyük bir ilgi gördü.

Mehmet TÜRK

TİGRİS HABER - Sosyal medya platformlarında dolaşan bir köpek videosu, son günlerde uyutulmaları gündemde olan köpeklerle ilgili çok farklı bir bakış açısı yarattı. Köpeğin bir balonla oynadığı görülen videoda, kafasıyla balonu havaya atan köpek bunu defalarca tekrar tekrar yaptığı görülüyor.

İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde akşam saatlerinde çekildiği belirtilen bir videoda, bir mağazanın önünde bekleyen özel güvenlik görevlisi, hemen önünde bekleyen bir köpek heyecanla beklediğini görenler önce şaşırdı.

mutluluktan-havalara-ucan-kopek1.jpg

Ancak, daha önce alışkın olduğu her halinden olan köpek, şişirilen balonla dakikalarca oynaması, çevredekileri tarafından hayranlıkla izlendi. Dakikalarca kafasıyla balona vurup havalandıran şirin köpeğin sevinci kursağında kalıyor.

mutluluktan-havalara-ucan-kopek2.jpg

Yoldan geçen bir kişi, köpek kafasını vurmaya çalıştığı balona eliyle dokununca balon yere düşüp patlıyor. Köpek ise neye uğradığını bilmeden şaşkınlıkla çevresinde balonu aradığı görülüyor.

Bu videonun sosyal medyada paylaşılması, binlerce kişi tarafından tıklanarak beğenildi. Yorum yapan onlarca kişi son olarak balona dokunan kişiyi olan öfke ve tepkilerini dile getirdiği görüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.