Mardinli Milli futbolcu Ozan Kabak EURO 24 aday kadrosundan çıkartıldı

Mardinli Milli futbolcu Ozan Kabak EURO  24 aday kadrosundan çıkartıldı
Aslen Mardin'li olan ve Almanya Hoffenheim takımda forma yiyen ve Türkiye milli takımın Başarılı stoper'i Ozan Kabak milli takımın İtalya milli takımıyla yaptığı hazırlık maçında sakatlanarak oyundan çıkmıştı.

TİGRİS HABER -Türkiye Milli takımı italya milli takımıyla yaptığı hazırlık maçında maçın ilk devresinde girdiği ikili bir pozisyonda acılar içinde yer kalarak sedyeyle oyundan çıkartılan Ozan Kabak sağ diz ön capraz bağlarında yırtık olduğu tespit edilmişti.

TFF Milli sporcu Ozan Kabak için dün Avusturya’da yapılan ve başarı bir ameliyat geçirdiğini belirtirken, Milli sporcunun EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası geniş kadrosundan çıkartıldığı dap belirtildi.


TFF konuya ilişkin yaptığı açıklaması ise şöyle;

"İtalya ile Türkiye arasında 4 Haziran’da oynanan özel maçın ilk yarısında sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık meydana gelen A Millî Takım oyuncumuz Ozan Kabak, Avusturya’da başarılı bir operasyon geçirdi. Ozan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda ve eskisinden de güçlü bir şekilde sahalara dönmesini diliyoruz" dedi.

whatsapp-image-2024-06-17-at-09-29-04-1.jpeg

Ozan Kabak kimdir?

Aslen Mardin'in ilçesi Derik'lı olan Ozan Kabak 25 Mart 2000 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi.
Babası cezaevi müdürü olduğu için başkentte görev yaptığı sırada dünyaya geldi.

Futbol hayatına ilk kez henüz 11 yaşında iken Galatasaray altyapısı ile başlayan Kabak, 1.86’lık boyuyla hava toplarında başarılı bir performans sergileyen ve sol ayağını etkili bir şekilde kullanabilen bir savunma oyuncu olarak ilk profesyonel maçına Malatyaspor karşında çıktı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.